Ezúttal hanyagolnám a statisztikai adatokat és az elmúlt egy év történéseinek taglalását, és belecsapva a közepébe szeretném bejelenteni, hogy a Bezzeganya blog hamarosan megújul. Nem kell megijedni, a megszokott dolgok nem változnak: továbbra sem lesznek tapsikoló csigabigák, a tartalomban sem indulunk el az ezotéria felé, és továbbra is nagyobb hangsúly kapnak az olvasók által írt posztok.

A Bezzeganya grafikusának hála az új köntös tervei elkészültek, a gépezet pedig dolgozik a háttérben, hogy a monitorjaitokon is hamarosan formát öltsön a felfrissült Bezzeganya: egy használhatóbb, átláthatóbb, modernebb verzióban, új kommentelési móddal és egyéb meglepetésekkel. Figyeljétek továbbra is az oldalt, mert egy szép napon már nem két festékes kéz köszönt majd a címlapon. Boldog születésnapot!

Kicsit visszatérve mégis az elmúlt évre: mostantól új rendszert vezetünk be. Minden év október 15-én, a Bezzeganya indulásának évfordulóján közzétesszük annak a tíz szerzőnek a nevét, aki az adott évben a legtöbb olvasói posztot írta. Közülük a Bezzeganya olvasói szavazzák meg azt a szerzőt, akit a legjobban kedveltek. A legnépszerűbb bloggert pedig értékes ajándékokkal (könyvek, termékek, stb.) jutalmazzuk meg. Lesz még egy külön rubrika is a szavazólapon: ide annak a szerzőnek a nevét várjuk, aki nem szerepelt a listán, de szerintetek megérdemli az Év különdíját.

Tünde és Vakmacska
szerkesztők

Hamarosan elérjük a 25 ezer lájkot! Tetszik?