Sokáig gondolkoztam, hogy mit is írhatnék a Bezzeganya második születésnapjára. Nem kezdenék bele a honnan indultunk, hová jutottunk vonal elemezgetésébe. Az elmúlt évben minden változni kezdett, széthullottak azok a dolgok, amiknek szét kellett hullani, emberek jöttek-mentek, események következtek be, hol várhatóan, hol váratlanul. Bevallom, az utóbbi időben a Bezzeganyára kevesebb időm jutott, és sok dolgot nem valósítottam meg, amit elterveztem.

Szerencsére a háttérben nem voltam és nem vagyok egyedül, ha a szükség úgy hozza, Vakmacska remekül kormányozza a hajót, és olyan segítsége van, mint az igen termékeny Center, a naplóírók, és mindenki, aki (rendszeresen vagy rendszertelenül) cikket küld be. És ne feledkezzünk meg a rengeteg kommentelőről, és azokról sem, akik csak olvasnak minket napról napra. Ezúton köszönjük mindenkinek az aktív részvételt, amely jellegzetessége és erőssége a blognak.

Biztos vagyok benne, hogy a Bezzeganyából még többet ki lehet hozni, és a részvételetekkel meg is fog valósulni. Ha van kedvetek, osszátok meg, hogyan lehetne még otthonosabb, még érdekesebb az oldal. Addig is kiosztunk egy szelet virtuális tortát minden kedves olvasónknak.

Tünde