Epower, akinek kislánya három és fél hónapos volt, isteni sugallatra terhességi tesztet csinált, melynek eredményét maga sem hitte el: azt gondolta, csak a hormonjai tombolnak még, azért lett kétcsíkos.

photo © 2010 lina smith | more info (via: Wylio)

 

Az ultrahangon kiderült, a teszt nem tévedett: már a 10. hétben jár a szoptató kismama. A meglepetésbaba még abban az évben megszületett, mint testvére. Te is megosztanád teherbe esésed és tesztelésed történetét? Küldd el nekünk a bezzeganya@bezzeganya.hu címre!

Reggel 6 óra volt. Megszoptattam a három és fél hónapos lányomat, elköszöntem a férjemtől aki meetingelni ment Budapestre a főnökével, bementem a vécére, és teszteltem valami isteni sugallatra – valljuk be, kevés nőben merül fel szoptatás alatt a három hónapos deddel a házában. Azonnal csíkos lett, csak máshogy álltak a csíkok, mint az eddig használt, jól ismert teszten, ezért elsős ránézésre nem esett le a 10 fillér. Aztán ránéztem a dobozára, hogy mi mit jelent, és azt gondoltam, ez nem lehet, biztos bennem hagytak valamit. Hisz most szültem.

Felhívtam a férjemet, aki mellett ott ült a főnöke, ezért csak annyit mondott: aha. Majd megcsörgettem a volt szülésznőmet,  hogy azonnal intézzen ultrahang időpontot, meg a biológus barátnőmet, hogy ugye csak a hormonjaim tombolnak?! Majd visszafeküdtem vergődni az ágyba. Este az ultrahangon kiderült, hogy a 10. hétben vagyok. A gyerekek egy évben születtek 10 hónap és 8 nap korkülönbséggel.

epower