Akinek van  9-18 hónapos gyereke, vagy esetleg ennél fiatalabb, és még nem főtt meg se ő, se a gyerek teljesen ebben a melegben, szeretném átadni az Elte Babalabor friss felhívását.

Babalaborból, kisebb-nagyobb gyerekek viselkedését, tanulását feldolgozó kutatólabor korábban volt számos  Magyarországon/Budapesten, azóta kevesebben maradtak, de a "nagyokból" az ELTE Babalaborja rendíthetlenül folytatja a kutatásait.

Egy korábbi interjú bepillantást enged munkájukba, illetve a Kutatók Éjszakájának kapcsán már itt a Bezzeganyán is írtunk róluk, sőt a TED-előadást is idéztük, amelyben Forgács Bálint, a Babalabor tudományos munkatársa a nyelvészeti kutatásokba nyújt némi bepillantást.

És akkor jöjjön a felhívás:

Kedves Legifjabb Kollégáink!

Ősztől két új kutatásunk is indul Nektek, amelybe 9 és 18 hónapos "szakértőket" keresünk! A regisztrációkat viszont már egészen 5 hónapos kortól várjuk, mert a kutatásban való részvételt sosem lehet elég korán kezdeni - nem mellesleg pedig kicsit gyorsan nőttök!:)

Reklámozzátok a felnőtteknek is a Babalabort, mert ők is megtudhatnak egy s mást arról, hogy mi mindent tudtok már eleve. Nem mellesleg a tudomány is hétmérföldes csizmát kapna a segítségetekkel. Sok szeretettel várjuk a lelkes jelentkezőket, akik itt tudnak regisztrálni és további részletekről tájékozódni: https://babalabor.elte.hu/jelentkezes

A Babalabor csapata