karácsony karácsonyi ajándék

Karácsony előtt négy nappal meg kellett vásárolni az ajándékot gyermekemnek. Megszületett a konkrét kérés is (bár ezt hosszú latolgatás előzte meg: mi is a legfontosabb?). A helyi áruházak készletének végigellenőrzése után belevetettem magam az elérhető távolságon belül lévő áruházak internetes felületeibe… Reménytelen.

Az a bizonyos zöld színű, panelekkel kiegészített mágneses játék, ami megfelel az elvárásoknak, nincs! Természetesen a főváros több lehetőséget is biztosítana beszerzési szempontból, de 150 kilométer most sok. Megkockáztattam, hogy a gyermek enged néhány feltételből, és megnéztem, esetleg más színben kapható-e, de nem, nem és nem.

A férjemmel forró drót – mi lesz most? Mondta, kérdezzem meg telefonon. Könyörgöm, a mai modern világban… Mindent lehet látni a neten! Ha lenne, látnánk. Már csak tudom… Logisztikus volnék…

Az a drága ember rám hagyta.  Azért küldjem át a pontos típust, hátha talál valahol. Harminc perc, küld egy fotót: Ez az?

Igen. Természetesen ő talált. Ott, ahol mondta. Megkérdezte telefonon, volt. Még a szállítást is megoldotta, a testvére elhozza délután. Pont jön haza. Oda-vissza 120 km.

No comment.

Annak idején egy személyiségteszt elemzésében azt írták rólam:

„Katonás, nem vezetőnek való. Kompetens személyiség.”

Harcoltam ellene. Ki ne szeretne vezető lenni? Most kezdem érteni, mire céloztak.

Gabi

karácsony karácsonyi ajándékBezzeganya az Instagramon!

Ha szereted a humort, a vicces képeket, Insta-oldalunkon terhességgel, gyerekneveléssel, anyasággal, családdal kapcsolatos, szórakoztató tartalmakat találsz. 

Ha van Insta-fiókod, követheted is a Bezzeganyát>>>

Családtervezés, terhesség, szülés, gyereknevelés, egészség-betegség, szórakozás – ezekben a kategóriákban témánként tudsz böngészni a tartalmaink között. Kövesd a Bezzeganyát a Google+ -on is!

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?