A közelmúltban nagy felháborodást keltett itthon az a videó, melyen a szülők úgy tettek, mintha megették volna gyermekeik halloweenkor összegyűjtött édességeit, és a reakciókat videóra vették. Most újabb felvételek sokkolják a nézőket: Jimmy Kimmel amerikai műsorvezető és humorista műsorában nemrég azt mutatták be, hogyan reagálnak a gyerekek, ha a becsomagolt ajándékban játékok helyett megrágott szendvicset, rothadó banánt vagy üres flakont kapnak.

Volt olyan gyerek, aki dührohamot kapott, káromkodott, vagy döbbent csönddel reagált, nem értette a dolgot, és akadt olyan gyerek is, aki röhögött az egészen. A Youtube-ra feltöltött videót három nap alatt több mint négymillióan nézték meg, és több mint kilencezren szóltak hozzá a világ minden tájáról.

Van, aki azt írta, ő megütné a gyerekét, ha ő szívatná meg így, de leginkább a gyerekek reakcióit elemezgették a kommentelők, és azon voltak felháborodva, hogy milyen csúnyán beszélnek a gyerekek a szüleikkel. Van, aki szerint gonosz dolog és kegyetlenség a gyerekekkel így bánni, és van, aki a hasát fogja a röhögéstől a felvételek láttán.

Ti mit gondoltok, ez vicces?

Tünde