Ifjú énekes-előadó tehetségeket vár a hamarosan induló „Minisztár – A Játékkészítő tehetségek versenye”. Az ifjú talentumokat felvonultató verseny a tavaly december végén bemutatott – és idén ismét várható – szuper-show-musical, A Játékkészítő dalaira épül. A győzteseket mesés nyeremények várják.

Hatalmas sikerrel, több mint 45 ezer néző előtt mutatták be tavaly év végén A Játékkészítő című pop-musicalt - mások mellett - Alföldi Róbert, Szabó Győző, Oroszlán Szonja, Nagy Feró és a Király testvérek szereplésével.

„Az elődások óta immár több mint három hónap eltelt, mégis töretlenül kapjuk a leveleket a rajongóktól“

– meséli Illés Gabriella, az előadás producere.

„Sokan a folytatást várják, többen pedig arról számolnak be, milyen sikerrel adták elő gyermekeik a darab dalait különböző iskolai, óvodai alkalmakkor, akár beöltözve farsangi ünnepeken“

- tette hozzá a producer. Többek mellett a nézők lelkesedése is hozta az ötletet, hogy A Játékkészítő slágereit alapul véve egy tehetségversenyt indítsanak az ifjú (de akár idősebb) korosztályoknak, amelynek a Minimax csatorna ad „otthont”. Április elsejétől várják tehát a jelentkezők videofelvételeit A Játékkészítő bármely dalát előadva, táncolva, akár jelmezbe öltözve két  - 6- (mini) és 6+ (max) - kategóriában.

A  tehetségversenyt a Minimax csatornán követhetjük majd május folyamán, az ifjú „tévés személyiség”, Stahl Bohus Hanna vezetésével. A Játékkészítő sztárjai – Oroszlán Szonja, Szabó Győző és Nagy Feró – alkotta zsűri a végén a mini és max kategóriában is győztest hirdet, s a legjobbakat mesés díjak várják: így például klipforgatási lehetőség, mesés utazás vagy akár fellépés A Játékkészítő sztárjaival. A jelentkezéseket április 24-ig várják. Részletek a www.ajatekkeszito.hu oldalon olvashatók.

(PR)

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?