Néhány évvel ezelőtt zsűritagként vettem részt egy kismamafotó-pályázaton, ahol egy Bezzeganya-olvasóról is készültek profi fotók. Az egyik szerencsés,  Csipke11 akkor így nyilatkozott:  

„Nagyon jó volt a fotózás, és tényleg annyira barátságos volt a hangulat! :) Én nagyon élveztem, köszönöm még egyszer.”

Idén ismét indult fotópályázat, ahol öt szerencsés kismama vehet részt profi fotózáson egy tökéletes stúdióban, profi sminkben, fodrász által készített frizurában és divatos kismamaruhákban. Az öt kismama ajándékba kap öt darab retusált, digitális fotót, valamint ajándékcsomagot, melyben meglepetés is lesz a Bezzeganyától.

A jelentkezők közül ismét zsűri választja ki az öt kismamát, aki részt vehet a fotózáson. Fontos tudni, hogy nem modell alkatú, makulátlan külsővel rendelkező kismamákat keresnek. Azt szeretnék megmutatni, hogy mindenki gyönyörű és bárki lehet modell egy napra.

Az a kismama, akinek a képe a legtöbb lájkot kapja 2015. június 5-15-között, egy újszülött fotózást vagy szülésfotózást nyer. A második helyezettnek 45.000 ft értékű b.boom kismama divat vásárlási utalvány a nyereménye.

A csoport minden tagja nyerhet! Azoknak a kismamáknak, akik nem lesznek az 5 között, nagyon sok plusz ajándékot és nyereményt tartogatnak (pl. őssejt tárolás, pelenkacsomag, stb.)

A kismamafotózásra itt lehet jelentkezni 2015. május 15-ig.
A fotózás napja: 2015. május 29. péntek napközben, Gödöllőn.
Az eseményhez itt lehet csatlakozni.

Remélem, idén is lesz "bezzeganya" a szerencsések között!

 Tünde

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?