szülés kérdőív kórházteszt

Ahogy telnek az évek, úgy változik és alakul minden körülöttünk. Korábban rengetegen számoltak be szülésük kapcsán kórházi tapasztalataikról, és szempontsorunk segítségével értékelték a kórházat, orvosokat, szülésznőket, ellátásukat az adott kórházban. Szeretnénk folytatni ezt a sorozatot, mert kíváncsiak vagyunk, mi változott az elmúlt években, hogyan alakult a hozzáállás, a körülmények, és hogy érzitek, milyen minőségű az ellátás, amiben részesültetek. És nem utolsósorban az is érdekel bennünket (és olvasóinkat), hogyan befolyásolta a szülés helyszíne és az ott tapasztaltak magát a szülési élményt.

Ezek az információk a kíváncsiság kielégítése mellett nagyon hasznosak lesznek azoknak, akik most állnak kórházválasztás előtt, hiszen naprakész információkat és személyes tapasztalatokat olvashatnak a kiválasztott intézményről és az ott dolgozókról, ami segíthet a döntésben.

Aki azt gondolja magáról, hogy nem tud jól írni, azt is biztatjuk tapasztalatai megosztására. Hogy még könnyebb legyen a dolog, a szempontsort kérdőív formájában állítottuk össze, amellyel egyszerűen és gyorsan megoszthatjátok tapasztalataitokat és név nélkül értékelhetitek a kórházat – a szülési élménnyel együtt.

Indítsuk ismét útnak a Bezzeganya kórházteszt sorozatát! Kérjük, ha az elmúlt két évben szültél valamelyik magyarországi kórházban, töltsd ki kérdőívünket! Az értékeléseket, tapasztalatokat, történeteket név nélkül közzétesszük a Bezzeganyán.

Előre is köszönjük a segítséget!

Tünde