Karácsonyig minden vasárnap vásárnap!

Jó hír a design rajongóknak, hogy november elejétől Karácsonyig minden vasárnap megrendezésre kerül a WAMP design vásár a Millenárison.

Minden alkalommal minőségi termékeket kínáló magyar tervezők és gyártók termékei mutatkoznak be, ám hétről-hétre más-más terület képviselői kerülnek a fókuszba. A design vásár az adventet megelőző időszakban egy vadonatúj koncepció szerint öt témakör képviselőit vonultatja fel. November  18-án a WAMP Mini várja az érdeklődőket a Millenáris Fogadóban.

WAMP Mini – minden, ami gyerek

A szekció kifejezetten a gyerekeket célozza a csecsemőkortól egészen a kiskamaszokig.  A hónap harmadik vasárnapján a téma legjobb hazai képviselői lesznek jelen kizárólag minőségi, a megszokott áruházi kínálatnál sokkal színesebb egyedi tervezésű és kivitelezésű termékekkel.  A palettán gyerekruhák, hordozók, hálózsákok, pólyák, gyerekkönyvek, textil- és egyéb játékok, kisebb nagyobb gyerekszoba kiegészítők és sok más olyan tárgy is szerepel, ami a legkisebbek és szüleik figyelmére egyaránt számot tarthat. A vásárláson kívül a WAMP Mini több kreatív, családi foglalkozást is kínál. 

Az egyedi, személyre szabott süteményeket kínáló Kopenka 10.00 órától közös karácsonyi marcipán hóember és Mikulás  készítésre várja a gyerekeket. 

A WAMP Mini alkalmából kerül sor a Mindenki tud rajzolni című kreatív gyerekkönyv bemutatójára is.  "Ez a könyv olyan gyerekeknek készült, akik szeretnek rajzolni és olyanoknak, akik még nem."
A 11.30 órakor kezdődő programot követően a szerzők közös rajzolást, színezést szerveznek, a kötet
feladataihoz kapcsolódóan. 

Délután illusztrációs kurzus várja a kicsiket és nagyokat Radnóti Blanka és Szepesi-Szűcs Barbara illusztrátorok vezetésével. A 16.00 órától sorra kerülő program A három fenyőfa című mese olvasásával kezdődi, majd ezt elemezve segítenek a szervezők a karácsonyi történet illusztrációjának elkészítésében. A kész műveket az alkotók természetesen elvihetik. 

A programokra a belépés ingyenes.

WAMP Mini – minden, ami gyerek
November 18.
10.00-18.00
Millenáris Fogadó