November 18-20 között rendezik meg az Arénában a hatodik Babamama Expót, melyen több mint kétszáz kiállító mutatja be újdonságait gyereket tervezőknek, kismamáknak és kisgyerekes szülőknek.

Testvérrendezvényként lesz jelen a Gyerekvilág Kiállítás, ahol a nagyobb gyerekek számára kínálnak szórakozást – a szülők pedig bevásárolhatnak karácsonyra.

A Babamama expón a már szokásos kínálat (bababútorok, babakocsik, gyerekülések, biztonsági eszközök, ruhák és játékok) mellett egész napos színpadi programokkal készülnek, lesz helyszíni tanácsadás és szakértők, akiktől ezekben a témákban is tanácsot lehet kérni: felkészülés a fogamzásra, várandósságra, terhesség alatti táplálkozás, vitaminok, kismama divattanácsadás, gyermek- és családtámogatási lehetőségek.

A Gyerekvilág Kiállítás három nagy témaköre az oktatás és egészség, a sport, szabadidő és vakáció, valamint a játékok és szórakozás. A kiállítók izgalmas standjai és az állandó programok mellett folyamatos színpadi műsor gondoskodik az egész napos kikapcsolódásról. Külön említést érdemel az Alma Zenekar péntek délutáni fellépése, a Da Vinci Learning és a Csodák Palotája közös, kísérletekkel színesített interaktív programja és Puskás Petinek, a Ben 10: A legnagyobb kihívás műsorvezetőjének szombati játékos vetélkedője.

Az idei rendezvényen a babaszoba design önálló blokkban jelenik meg, és mutatja be a legújabb trendeket, a jövő irányzatait a látogatóknak. Az eseményre érdemes alaprajzzal, konkrét kérdésekkel érkezni, mert szakemberek segítségével olyan bútorok és eszközök választhatók, melyek akár 10 éven át is szolgálhatják a változó életkort és az azzal járó változó igényeket.

A belépés 12 éves korig ingyenes, felnőtteknek 1800 Ft, diákoknak és nyugdíjasoknak 1000 Ft.

Babamama Expó és Gyerekvilág Kiállítás

Időpont: 2011. november 18-19-20.
Helyszín: Budapest Sportaréna
Nyitva: 10-18 óráig

Tünde