Ezen a hétvégén szinte nincs olyan hely, ahol ne szerveznének Halloweennel kapcsolatos programot. Ajánlónkat ezúttal is úgy válogattuk össze, hogy mindenki találjon benne valami testre szabottat.

Állatos Halloween

A XVII. kerületi Noé Állatotthon szeretettel vár mindenkit egy „tökös” délelőttre, amelyen természetesen az állatok lesznek a főszereplők, de azért a nap szelleméhez illő kézműves foglalkozások sem maradnak ki. Ezen felül lehet majd kutyát sétáltatni, lesz jótékonysági macskávézó és arcfestés is.

Holland Halloween

A Gellért térnél lévő Pagony könyvesboltban Halloween alkalmából Hollandia vendégeskedik. A holland gyerekek kedvenc ei, Janó és Janka is eljön bábelőadás keretében, lesz meseolvasás, filmvetítés, lámpáskészítés, sőt még torta is!

Kísérletezős Halloween

A Csodák Palotájában egész héten Halloweenhez köthető kísérletek és feladványok színesítik a kínálatot. Szombaton extra programokkal is készülnek: például „Csokit vagy csalunk” kvízzel, bátorságpróbával és egy Extra Nagy Halloweenes Kísérletbemutatóval.

Budavári Halloween

Ha családias hangulatra vágytok ezen a napon, érdemes ellátogatni a budavári Országház utcába, ahol a Kiskép Galéria délután 4 órától vár mindenkit. Céljuk, hogy az Országház utca legyen a Budai Vár legtökösebb és legsejtelmesebb fényű  utcája ezen az estén.

Töklámpások a Hősök terén

A Hősök terére azokat várják szombat este, akik különleges faragású tökös alkotásaikat szeretnék bemutatni. A téren bárhova le lehet tenni a műveket, a látogatók pedig sorban megcsodálhatják mindegyiket. Az esemény karitatív jellegű is: arra kérik a résztvevőket, hogy hozzanak tartós élelmiszert magukkal, amiket a szervezők rászoruló családoknak jutattnak majd el.

Szélforgó

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?