Ezen a hétvégén zsibongós, játékos, éneklős mini gyerek-fesztivál lesz az Akvárium fölötti parkban 10.00 és 14.00 óra között, valamint a Gyerek Sziget második hétvégéje – még mindig a Flórián téren.


Gyerek Sziget

Hetedhét Piknik

Az Akvárium Klub havi gyermekprogram sorozatának következő eseményén a víz alatti mesés világ kel életre. A mesék, a játékok, a kézműves és ügyességi programok mind e köré a téma köré csoportosulnak.

A Tündérflotta Kézműves Műhegy asztalainál tengeri lények, sellők és tavi rózsák és halászhálók készülnek. Élő akváriumi halakat és békákat lehet nézegetni testközelből, óriás szappanbuborékat lehet készíteni, vagy Aquarius szerencsekerekét megpörgetni. Ügyességi játékok is lesznek: akadálypálya és vízipisztolyos kalózvadászat, Tengeri Játszó-Rét, Óriásfestés.

11:00-kor Szalóki Ági koncert lesz, 12:30-kor pedig azt évkerék Társulat Ágoston Bélával: Kacor Király meséje című műsora.

Infók itt.

Gyerek Sziget

A Gyerek Sziget június 15-16-án is a Flórián téren – azaz a Vörösvári út- Pacsirtamező út- Szőlő utca-Kiscelli út által határolt parkban – kerül megrendezésre.

A helyszín kicsit nagyobb lesz, mint az előző hétvégén, mert még több programmal készülnek a szervezők. Lesz KRESZ park, Te meséd kuckó, állatsimogató, eljönnek az Írócimborák és Illusztrátor pajtások is. Szombaton Gryllus Vilmos nyitja a Nagyszínpad programjait, ahol ezen a hétvégén találkozhattok Bognár Szilvivel, a Batyu Színházzal, Kamilla és Fogas bohóccal, a Makám zenekarral, valamint a Majorka Színházzal is.

Tájékoztatás, és bővebb információ a honlapon, a Facebook oldalunkon, valamint a 06- 20 398-3051-as telefonszámon. Az ideiglenes helyszín térképe itt érhető el.

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán. Tetszik?