Rendhagyó szüléstörténetet osztunk ma meg. Ezúttal nem olvasói beszámoló következik: egy édesanya félórás videót készített arról, hogyan viselte a terhességet és hogyan szülte meg spontán fogant hármas ikreit természetes úton. Figyelem, a videó vágatlanul mutatja be a szülést, véres részletek is láthatók rajta.

Az első két gyermekemet otthon hoztam világra, és azt terveztem, hogy a következőt is így csinálom. Aztán amikor újra teherbe estem, kiderült, hogy hármas ikreket várok. Elhatároztam, hogy amennyiben biztonságos, természetes úton fogom őket világra hozni. Hihetetlen szerencsém volt, hogy a helyi kórház biztosította ehhez a hátteret. Nekem csak annyit kellett „tennem”, hogy kihúzom a 33. hétig, az első baba fejjel lefelé helyezkedjen el és ne legyen nagyobb egészségügyi gond.

Úgy döntöttem, megosztom másokkal is ezt az utamat, a hüvelyi szülésemet, abban a reményben, hogy ez másokat is ösztönöz majd a természetes szülésre attól függetlenül, hogy egy babát vagy ikreket várnak.” Az édesanya arra is szeretné inspirálni az ikres anyukákat, hogy bátran szoptassanak: ehhez egy videó-összeállítást is készített, melyben megmutatja, hogy három babát is lehet szoptatni.

Te is megosztanád szülésed történetét? Küldd el nekünk a bezzeganya@bezzeganya.hu címre!
További szüléstörténeteket a Szüléstörténet.hu oldalon olvashatsz.