Brossúránkban az ingyenesen letölthető alkalmazáshoz foglaljuk össze a kezdeti kezeléshez szükséges fő felhasználói tudnivalókat és kínálunk fejlesztéseket, kiegészítő programokat.

Trabajando desde casaphoto © 2008 Daniel Lobo | more info (via: Wylio)

Gratulálunk! Ön letöltötte a GY.E.R.E.K.-et!

Amennyiben a letöltés során nehézségekbe ütközött, kérjük, ezúton fogadja el ügyfélszolgálatunk bocsánatkérését. Napjainkban egy év alatt csak magyarországi felhasználóink közel nyolcvanezer letöltéssel büszkélkedhetnek. Igyekszünk minden igényt kielégíteni, de amennyiben Ön már több mit egy éve benyújtotta letöltési igényét a GY.E.R.E.K.-re, kérjük szíves türelmét, esetleg keresse fel a ügyfélszolgálatainkat, ahol munkatársaink szakszerű segítséggel megvizsgálják, mi okozhatja a letöltés megindulásának késedelmét.

A letöltés hosszabb időt vesz igénybe, kérjük szíves türelmét. Büszkén tudatjuk, hogy immár 42 héten belül garantáljuk a termék átvételét az Ön által választott helyszínen.

A letöltési folyamat alatt automatikusan telepíti a rendszer az Ön gépére a Fáradtság 1.0, és a Pisilési inger 5.0-t. Amennyiben ön a Hányinger 1.2, vagy a Hányás 0.8-at is megkapta, kérjük, ezzel kapcsolatban ne keresse ügyfélszolgálatunkat. Ezek az alkalmazások általában rövid időre határozzák csak meg a folyamat elejét, egy idő után automatikusan törlődnek.

A GY.E.R.E.K letöltésének a végeztével a felhasználó átveheti a kész, önállóan fejlődő intelligens rendszerünket, mely végső állapotában  F.E.L.N.Ő.T.T.-é válik.

A termék kiszállítása során a Fájdalom 9.9. fut az Ön rendszerén, de általában a termék átvételét követően az Eufória 8.6. (beépített Szeretet 5.2.-vel) törli annak nagy részét. Amennyiben Önnél az Eufória csomag nem került telepítésre, úgy igényelje nálunk az Idő 3.2-t (ez a mondás szerint – és mint látni fogja a későbbiekben – mindent megold), ez magával húzza a Szeretet 5.2.t!

Miután átvette a rendszert, Ön első számú felhasználói és admin jogokkal rendelkezik. A párja is igényelhet teljes körű hozzáférést, mint másodlagos admin, de sajnos az Anyatej 1.2. telepítése (a fokozódó vásárlói igények ellenére) nála nem lesz lehetséges, ez csak Önnél telepíthető.

Az Anyatej 1.2. sajnos eleinte a Vérző mell 2.2, és a Mellgyulladás 0.2. programokkal együtt fut, de általában ezek az alkalmazások az Idő 3.2. telepítésével háttérbe szorulnak. Amennyiben ez nem így történne, ügyfélszolgálatunk örömmel törli a rendszerből, és a Tápszer 4.3.-ra való átállás lesz a megoldás!

És most néhány szó a GY.E.R.E.K-ről.

Intelligens rendszerünk azonnali hangjelzéssel jelzi igényeit, ha Anyatej 1.2., Tápszer 4.3. igénye van, vagy ha a Ringatás 5.2. letöltése szükséges.

Sajnos a hasfájás 1.0, és a bukás 2.1. bugok a rendszert működésében folyamatos erős hangjelzést váltanak ki. Ebben az esetben is csúcstermékünkre, az Idő 3.2-re van szüksége!

Rendszerünk a hangjelzés mellett színváltással is kommunikál az első napoktól. Amikor pirosra vált, valószínűleg már a hangjelzést is hallja, esetleg az a következő pillanatokban várható.

Figyelje a rendszert. Annak kezelése során a programcsomagok próbálgatásával hamar kiismerheti annak működését.

Amennyiben az admin felületen a Kialvatlanság 9.9. már túl erősen, a sajátgép futását is ellehetetlenítő módon fut, javasoljuk a Nagymama 2.1. bevetését, vagy a Türelem 4.0 letöltését.

Rendelje meg most kezdő csomagunkat akciós áron! A csomag tartalmazza az Idő 3.2, a Türelem 4.0 és a Szeretet 5.2. szetteket és csak most ajándékba adjuk hozzá a Bébiszitter 1.2.-t is. Ne hagyja ki! Ellenállhatatlan ajánlat!

Ahogy a GY.E.R.E.K. növekszik, igényeit is könnyebben tudatja majd.

Letöltésre kerül a Halandzsa 0.1, Beszéd 1.2., Dalolás 3.1. programcsalád.

Hozzávetőlegesen két év elteltével igényei tudatásához letölti és legalább egy évig előszeretettel használja is az Erős Akarat 3.2.-t és ezzel a Hiszti 4.0. is megjelenik.

Nincs mit tenni. Az Idő 3.2. és a Türelem 4.0 kombinálása az Alku 0.1. és a Megelőzés 3.2. programokkal esetleg enyhítheti az időszak nehézségeit. Ne feledje! A rendszerre letöltődött programok annak fejlődését szolgálják és nem Ön ellen lettek kifejlesztve.

Amennyiben Önt ismételten letöltőink között üdvözölhetjük ezen időszak alatt, ne feledje: az elsődleges GY.E.R.E.K. rendszerén a Féltékenység 3.1. ennek hatására automatikusan telepítésre kerül. Ennek hatása csökkenthető a Külön Idő 1.0, és a Türelem 4.0-nak az Idő 3.2.-vel való együttes futtatásával.

Reméljük, tájékoztatónkkal segítséget nyújtottunk a GY.E.R.E.K. kezeléséhez és sikerült Önnel megismertetnünk programcsaládunk első évekre kifejlesztett minden kiegészítő alkalmazását.

Ha további kérdése merülne fel, forduljon bátran ügyfélszolgálatunkhoz!

Üdvözlettel:

A GY.E.R.E.K. Programozói Csoport Elnöke s.k.

Center