Elindult az idei Gourmet Fesztivál a Millenárison, ahol külön gyerekprogramok is lesznek, ráadásul 14 év alatt a belépés ingyenes.

A rendezvényen a kicsik ismerkedhetnek a konyhaművészet rejtelmeivel, míg anya és apa végigkóstolja az ország legjobb ízeit (idén a fesztivál főszereplői a paprika, a sercli és a sör).

A legkisebbeket egy izgalmas játszóház, a Babakonyha várja, ahol minden az telek és a konyha körül zajlik.

A Kerek perec gasztronómiai játszótéren a gyerekek megismerhetik egy séf, egy cukrász és egy pincér mindennapjait. A Vidám étteremben megtanulhatják az apróságok, hogy mitől jó egy étlap, hogyan kell szépen megteríteni egy asztalt, és lehet segíteni a séfnek minél finomabb szendvicseket tervezni, és a friss árukat a megfelelő helyre pakolni.

Az Ínyencház főzőiskolában a nagyobb gyerekek a különböző nemzetek kenyereinek és rávaló krémek készítésében mélyedhetnek el. Hatéves kortól várják ide a kis kuktákat, jelentkezni a helyszínen lehet majd.

További infók itt>>>

Tünde

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?

A Bezzeganya blog a Disqus kommentrendszert használja. Ha te is szeretnél hozzászólni, és még nincs regisztrációd, itt találsz segítséget hozzá>>> A Disqus használatáról, beállításairól pedig itt írtunk>>>