Tünde Vakmacska

Kedves olvasók!

Ez a blog azért jött létre, hogy az olvasók őszinte írásokat és véleményeket olvashassanak a családtervezésről, terhességről, szülésről, gyereknevelésről, és tulajdonképpen bármiről.

Sajnos mostanában ismét elszaporodtak a rosszindulatú, személyeskedő kommentek. Ez más fórumokon talán elfogadott viselkedési forma, itt viszont eljutott arra a szintre, amit a továbbiakban nem tolerálunk.

Ez nem azt jelenti, hogy minden megjelent poszttal egyet kell érteni. De aki nem képes úgy kifejezni a véleményét, hogy azt az embertársát, aki megosztja akár legféltettebb titkait és életének egy-egy eseményét, tiszteletben tartja, a továbbiakban nem látjuk szívesen a Bezzeganyán.

Úgy gondoljuk, hogy minimális intelligenciával meg lehet ugrani ezt az "akadályt". El lehet mondani, ha valamivel nem értetek egyet - anélkül, hogy a másikat a fölbe tipornátok.

Úgyhogy arra szeretnénk kérni titeket, hogy mégha nem is értetek egyet az adott poszt szerzőjével, mellőzzétek a másik lehülyézését és a személyeskedő, rosszindulatú kommenteket.

Aki erre nem képes, és rendszeresen megszegi ezeket a "szabályokat", moderálni fogjuk.

Ezt a döntést azok védelmében hoztuk, akik megbízva bennünk, beküldik őszinte írásaikat. Szeretnénk, ha minél többen megoszhatnák történeteiket, gondolataikat poszt formájában, anélkül, hogy attól kellene tartaniuk, hogy pellengérre lesznek állítva és szét lesznek cincálva.

Bízunk benne, hogy ez elfogadható számotokra. A világban annyi gyűlölködés van, az emberek ölik egymást - lelki szinten is. Szeretnénk, ha a Bezzeganyán nem harapózna el a gyűlölet.

Köszönjük, ha partnerek vagytok ebben. A bezzeganya@bezzeganya.hu emailcímen elértek minket.

Tünde és Vakmacska

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?