Egy baráti család fél háza felrobbant. Most, a legnagyobb télben. Rettenetes az egész. A nappali és a gyerekszoba elszállt a levegőbe. Mindenük megsemmisült.
A mázli, hogy a két pici fiúval (kétéves és pár hónapos, 80-as rugit hord, gondolhatod...) ki tudtak futni a házból. Már robbant is!


Forrás: Tűzoltóság, Pomáz

SOS segítségre van szükségük, ugyanis jelenleg egy ici-pici rosszul fűtött szobában tudta meghúzni magát a család. A biztosító ugyan egyszer csak fizetni fog, de most az összeroppant családnak tényleg minden fillér, minden apró tárgy számít. A várható biztosítási díj szokás szerint nem fedezi a felújítás költségeit.


A szűk baráti kör a legszükségesebbeket már összedobta – étel, alapvető ruházat – ám még rengeteg dologban szükséget szenvednek!

(Kérünk, hogy a kommentekben csak a segítő szándék, illetve az adomány-koordinációt írjátok, ne kritizáljatok, vagy bántsátok szegényeket, ugyanis nem voltak hibásak a történtekben, frissen épült ház –egy anyaghiba okozta a balesetet!)

Norka

Hamarosan jövünk a részletekkel: a számlaszámmal, hogy mire van szüksége a családnak, illetve hogy hol gyűjtjük az adományokat.
Tünde