Tünde alakformálás divat

Szülés után minden bizonnyal találsz magadon egy kis felesleges zsírt itt, egy kis kinyúlt bőrt amott. De van, hogy szülni sem kell hozzá. Sokszor ezek a problémák lelki problémákat okoznak. Nem véletlen tehát, hogy egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az úgynevezett alakformáló ruhadarabok (már a kismamaboltokban is megjelent ez a termékcsoport), amelyek segítségével a megereszkedett bőr összetartható, és viselője jobban érzi magát némileg összefogottabb testtel. Lássuk, milyen típusú alakformáló ruhákkal csalhatsz jobb külsőt magadnak.

Alakformáló top
A legjobb megoldás pulcsi alá, top alá, blúz alá. Összefog, összetartja a hason és oldalt kitüremkedni vágyó hurkácskákat. Hideg napokon melegít, szépen formálja az egész felsőtestet.

Body
Ha utálod az érzést, amikor a top felcsúszik a hasadon, akkor válaszd a body verziót. A top minden előnyös tulajdonsága mellett biztosan nem pöndörödik fel hasadon és derekadon, szépen kisimul mindenhol. Akit viszont zavar az altáji kapcsolgatás, az maradjon a topnál.

Bodydress
Szűk ruhák alá hosszított fazonú bodydress illik. Ez nem csak a felsőtestet, hanem az egész testet formálja: a dekoltázstól kezdve a hason, a csípőn át a combokig, mindenhol eltűnnek felesleges hájacskák.

Short
Akinek a fenék és a comb képezi testének legproblematikusabb részeit, az válassza az alakformáló shortot. Kiválóan formázza derekunkat és csípőnket, emellett kisebbnek és feszesebbnek mutatja a combunkat is. A leszorító fazon lehetővé teszi, hogy akár régi szűk farmerodba is beleférj anélkül, hogy órákra vissza kellene tartani a lélegzeted.

Bugyi
Ha a szülés után hasad nehezen veszi fel újra a régi formáját, akkor húzz fel egy alakformáló bugyit, mely hastájékon segít a formázásban. Sajnos a súlyfelesleget azért nem tünteti el és a kockákat se képes visszahozni, de a karcsú derék és formás has illúzióját feltétlen elősegíti.

Ha a fitnessbérletek árait összehasonlítjuk az alakformáló ruhadarabok áraival, valamint az időigénnyel, kétségkívül egyszerűbb és költséghatékonyabb módszer leszorító ruhákkal elérni a kívánt alakot. Vagy ezzel csak becsapjuk magunkat (és másokat)?

Te csalsz/csalnál jó alakot ruhával?

Tünde