'343/365 VIOLET' photo (c) 2009, Rachel Carter - license: http://creativecommons.org/licenses/by-nd/2.0/Ma egy legális drog, a HCG hatásairól írunk. A kormány által is fontosnak tartott célok között, ha nem is egyértelműen kimondva, de szerepel, hogy minél több nőt (és lehetőleg minél többször) vezessenek be a HCG felhasználók közé. A ma még legális szert kizárólag fertilis nőknek tartogatják a – kizárólag férfi – terjesztők. Mára általánossá vált, hogy a nők életük során 1-4 alkalommal szerzik be a drogot és kezdik meg az utazást.

A HCG-trip során a használó egy teljesen más dimenzióba kapcsol át. A szer rengeteg mellékhatása mellett is csak részben és keveseknél okoz függést. Hatása viszont tartós. Egyszeri megjelenése után a szervezetben akár 40 héten keresztül is tart. A trip során tapasztalt főbb jelenségek az alábbiak.

Para

A trip során az utazót sokszor rettegés keríti a hatalmába. Ezt a szakirodalomban parának, vagy aggódásnak is nevezett tünetegyüttest a HCG kiürülése után sem kerülheti el a használó. Aki egyszer már volt HCG-n, többet általában nem is tud aggódás nélkül élni.

Érzelmi hatások

Az utazót a HCG-trip alatt erős érzelmi hullámzás jellemezheti. Sírás egy joghurtreklámon, vagy érzelmi hullám egy kedves jelenet láttán nem ismeretlen jelenség az utazás során. A trip során máskor mérhetetlen béke és nyugalom árasztja el a fogyasztót, úgy érzi, eggyé válik az univerzummal, egész lényét átjárja a szeretet és a megértés. Nem ritkán azonban a következő pillanatban összeomlik a nyugalom, és bármilyen apró esemény heves sírást idézhet elő.

Érzékszervi hatások

Az érzékszervek működése is megváltozik. A szaglás annyira felerősödik, hogy olyan apró illatfoszlányok is feltűnnek, amelyeket addig észre sem vett az ember. Ilyenkor a szagoknak rendkívüli jelentőségük van, hiszen rögtön megtalálják az utazó gyomrát, és rosszullétig fokozódó hatást válthatnak ki.

Étkezési anomáliák

A HCG-trip egyaránt okozhat rosszulléteket, főleg amikor még alacsony a dózis, illetve falásrohamokat.

Insomnia/álomkór

Az arra érzékenyek esetében a HCG mellékhatása lehet a kóros álmosság és az ájulásszerűen mély álom ugyanúgy, mint az álmatlanság.

Testkép zavarai

Sok HCG-használó érzi úgy, hogy a teste egy bálnáéra hasonlít. Egyéb, hazánkban nem őshonos állatokhoz (víziló, elefánt) való hasonlóságérzet is sűrűn előfordul. A drogos ebben a tévképzetben úgy érzékeli, a megszokott emberi formája hosszú időre (esetleg végleg) a múlté.

Mozgáskoordinációs problémák

A felhasználó a trip előrehaladtával, elveszíti bizonyos képességeit. Ritkán látni jószántából hajlongó, vagy lábujját elérő HCG-használót. A mozgás egyéb zavarai sem ritkák, mint a szédülés, vagy egyszerűen a kacsázó járás (ez utóbbiról jó eséllyel messziről és akár hátulról is felismerjük a drogost).

Nem reprezentatív felmérésem szerint ennek a blognak az olvasói körében is igen elterjedt a HCG-használat, illetve nők nagyobb csoportja próbál mielőbb hozzájutni a szerhez. Mások minden erejükkel azon vannak, hogy megakadályozzák a HCG szervezetükbe kerülését (vagy azért mert már próbálták, vagy azért mert nem is szeretnék).

Kérek ezért minden kedves olvasót, a közösség érdekében ossza meg tapasztalatait a többiekkel! Milyen egyéb hatásai emelhetőek ki ennek a különösen elterjedt drognak?

Center