Az imént az alábbi üzenetet kaptunk Katztól, aki szerdai terhesnaplónkat írta hétről hétre:

„8-án, szerda reggel épségben megszületett a kislányom. Mindketten jól vagyunk, és egyelőre a kórházban pihengetünk. Ha minden igaz, holnap reggel (csütörtökön) mehetünk is haza.

Kedden egész nap voltak fájásaim, de nagyon szétszórtan és rendszertelenül, viszont annyira erősek voltak, hogy riasztottuk a férjem húgát és a férjét, akik munka után át is jöttek. Este még elmentünk aludni, tudtam is aludni hajnali fél 3-ig, akkor kezdődtek az igazi, rendszeres fájások. 4:30-ra értünk be a kórházba, és kicsivel 8 óra után meg is született a kicsi lány. A vajúdáshoz használtam a gázt és a labdát, és úgy alakult, hogy végül a kitolás is állva történt. A kicsi lány csúnyán belekakilt a vizébe, ami gyakorlatilag már csak a kitolásnál derült ki, mert addig nem repedt meg a burok és a köldökzsinór is a nyakára volt tekeredve.

A kakis magzatvíz miatt 12 órán keresztül rendszeres megfigyelés alatt tartják a babát, ami azt jelenti, hogy kétóránként jönnek lázat mérni és meghallgatni a szívét. Szerencsére minden rendben van. 

Én kicsit repedtem, de szerencsére csak felületi sérülésnek számít, amit szépen bestoppolt egy doki kb. egy órával a szülés után. Nagyon elfáradtam, de azt leszámítva más bajom nincs, kicsit már aludni is tudtam délután. 

A fiúk nagyon izgatottak a kistesó érkezése miatt, és alig várják, hogy végre élőben is láthassák. A kórházban nincs teltház, meg gondolom a járvány miatt is egy kényelmes egyágyas szobát kaptunk. 

És akkor a lényeg: Ella 3,47 kg-mal és 50 cm-rel született. Nagyon kicsi haja van, de azt leszámítva pont ugyan úgy néz ki, mint a bátyjai ekkora korukban. Hiába, egy futószalagról jöttek. 

Mindenkit szeretettel üdvözlök!

Katz

Szeretettel gratulálunk és jó egészséget kívánunk az egész családnak! (A szerk.)

Katz terhesnaplójának összes részét elolvashatjátok itt>>>