Friss hírek, érdekességek a Bezzeganya új, lapszemle sorozatában.

Meghalt Dominik, a rákbeteg kisfiú

Meghalt az agydaganatos hároméves kisfiú, akinek életéért egy éve küzdöttek a szülei, s akinek történetéről az Origo is beszámolt. Horváth Dominik halálhírét az édesanyja jelentette be a Facebookon.

Itt a teljes lista: ilyen tantárgyak lesznek szeptembertől az iskolákban

Hány órában tanulnak magyart, matekot, idegen nyelvet vagy biológiát az általános iskolások, a szakközépiskolások és a gimnazisták szeptembertől?

Milla Jovovich terhes, késik a Resident Evil befejező része

Milla Jovovich és férje, a Resident Evil(magyar keresztségben: Kaptár) filmek író-rendezője, Paul W.S. Anderson Dél-Afrikába készültek az utolsó Resident Evil film forgatási munkáinak előkészítésére, amikor derült égből villámcsapásként érkezett a hír egyenest Jovovich Facebook oldaláról:a színésznő terhes.

Megdöbbentő: éhezik a magyar gyerekek fele

A Gallup közvélemény-kutató OECD-tagországokat érintő kutatása szerint szerint a szervezet tagjai körében növekszik azon emberek aránya, akik nem tudnak megfelelő mennyiségű élelmiszert vásárolni családjuknak. Az arány Magyarországon igencsak elkeserítő: a gyerekkel rendelkező családok körében majdnem felével fordult már elő az elmúlt egy évben, hogy nem tudták a szükséges élelmiszert megvásárolni maguknak és családjuknak. A helyzet ráadásul 2007 óta rendkívüli mértékben romlott hazánkban a kutatás szerint.

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán. Tetszik?