Napi hírek, érdekességek a Bezzeganya lapszemle rovatában.

Öngyilkos lett Robin Williams

Hatvanhárom éves korában meghalt Robin Williams. A Holt költők társasága, a Jó reggelt, Vietnam! és a Mrs. Doubtfire sztárja öngyilkosságot követett el.

Januárban lép hatályba a közétkeztetésről szóló rendelet

Szeptember helyett jövő év január 1-jével lép életbe a közétkeztetésről szóló rendelet, amely szabályozza az iskolai menzákon, kórházakban adandó ételek elkészítését, tápanyagtartalmát, és mérföldkő a sófogyasztás csökkentésében - jelentette be Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériuma család- és ifjúságügyért felelős államtitkára augusztus 7-i budapesti sajtótájékoztatóján.

Megvalósult gyerekkori álom: szállás lombházakban

Ki ne vágyott volna gyerekként egy lombházra? Vannak, akik megvalósították álmukat – ma pedig megosztják azt bárkivel.

Többféle megtermékenyítési módszerrel lehet sikeres a teherbeesés

A terhesség létrejöttének esélye csökken, ha az azonos típusú kezelésből már a második vagy harmadik próbálkozáson is túl vagyunk, derül ki a Fertility and Sterility folyóiratban megjelent közleményből.

Így ne hizlald a gyerekedet!

Az elhízás nemcsak Amerikában számít komoly problémának, hanem Magyarországon is, ahol a lakosság kétharmada túlsúlyos, egyharmada pedig konkrétan elhízottnak számít. Hogy ennek mi az oka? Rengeteg tényező, a genetikai hajlamtól a különféle betegségeken át a helytelen életmódig és táplálkozási szokásig.

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán. Tetszik?