A Bezzeganya kiemelten fontos társasága, a Babagyári Elvtársnők előmerészkedtek monitorjaik mögül és élőben tanácskoztak a babagyártásról, a nemzetközi helyzetről és a termelékenység fokozásának lehetőségeiről.

Az ülés jegyzőkönyvét Borstörő prezentálja a nagyérdeműnek. A Bezzeganya pedig rendkívül örül annak, hogy ilyen összetartó közösség alakult ki.

 

Jegyzőkönyv – BGY üzemi tanácsülés 2011. 02. 05. 17:00 óra

Napirenden kívül kérem jegyzőkönyvezni, hogy Holdcsillag kollegina felszívódott, akár a kámfor.

Borstörő, mint felkent BGY Igazgató megérkezik (betárazott kakasos nyalókákkal, jelezve az ülés megkezdését). Felméri a terepet. KONNEKTOR!! (egy vérbeli bezzeganyás laptoppal érkezik, és azonnal lefrissíti magát). Az étterem személyzete valahonnan elővarázsol egy hosszabbítót, hogy az ülés zavartalanul lefolyhasson.

Tökcsősz Elvtársnő szinte elsőként – albérlőjét meghazudtolva – igen fürgén jelenik meg. Borsolyka Elvtársnő nem sokkal később, majd Leolib és Mintafeleség is csatlakozik. Muatti az előzményekkel ellentétben nem zölden, hanem annál virgoncabban rögtön egy rosé-fröccsel indít. Aztán sorban Ágibéby, Tejbajusz, Joan! és Donna is befut. Párizs nehéztüzérségként utolsóként. Kimentést kért Szahore, Homokvár és Brela nyomós indokkal, a többiek a távolságra hivatkoztak.

Napirendi pont – Ki kicsoda A munkáltató – jelen esetben a Babagyár – adatvédelmi okokból az ombudsman kifejezett kérésére nem adja ki az értekezleten megjelentek neveit, valódiságukat alátámasztó tényeket. Abban az esetben, ha mégis nagy irányú az érdeklődés, a következő értekezleten történő megjelenéssel azt ki lehet váltani.

Napirendi pont – Nemzetközi helyzet Az előzőekben közölt adatok alapján interurbán kapcsolattal mértük fel a nemzetközi helyzetet. Amerikában laborkörülmények között a termelékenység erőteljesen csökkent az egyéb elfoglaltságok hatására, egyelőre a cicákkal történő helyettesítés adja az alapját a jelennek.

Svájcban verőfényes a naplemente. Szintén akadályoztatva az Elvtársnő fizikálisan, a férje által bemutatott csípőmozgás tanúbizonyságot tett arról, hogy az állapot csak átmeneti. Várakoznak…

Belgiumban a hordozórakéták élesítését rendeltük el. A termelékenységet ott pillanatnyilag nem tudjuk fokozni, további propaganda nem szükséges.

Napirendi pont – Ellátmány Tekintettel arra, hogy a lakóval érkező Kolleginák (Párizs, Tökcsősz) többszörös ellátást igényeltek, az étkeztetési eljárás lefolytatására került sor. Változatosság tekintetében nem volt panasz, a desszerttől kezdve a salátáig, a hús-krumplival kombóig megvolt minden. Itt kérem jegyzőkönyvezni, hogy Donna Elvtársnő Borsolyka Elvtársnőt ette le… ennek módjáról nincs további információ.

Napirendi pont – Termelékenység fokozása, gazdasági helyzet elemzése Az üzemi tanácsi ülésen megállapítást nyert, hogy a kereslet nincs arányban a kínálattal, a jelen gazdasági helyzet, nem teremti meg az elvárható körülményeket. A statisztikai átlagot tekintve az utóbbi időben a norma teljesítése erőteljesen csökkent. A termelékenységet fokozni kell! Ennek érdekében bevezetésre kerül a borozós este nevű módszertan, amely a brittudósok által sokat kutatott gátlás levezetésére szolgál.

Napirendi pont – Következő tanácsi ülés A Babagyár felkent Igazgatósága és a jelenlévő Elvtársnők azt a döntést hozták, hogy következő értekezletet a tavasz folyamán vagy egy kerti parti, vagy egy vidéki turné, vagy egy Adria-túra keretében ejtsük meg. Az Igazgatóság demokratikus működése folytán a fentieket online szavazással dönti el.

Az ülés valamikor az éjszaka órákban ideiglenesen berekesztve.

Borstörő