Szabóné Niki terhesség kismama kiemelt

12. heti ultrahang
 

Ismét egy randi, a babám apukája még meg is borotválkozott a nagy napra! Imádtam, ahogyan készülődik, láttam rajta az izgatottságot minden ultrahang előtt, mintha minden nap karácsony lenne. Sajnos a baba annyira nem szereti az ultrahangot, hogy elfordul előle, úgyhogy a hüvelyi ultrahang maradt.

Nagy nehezen (15 perc hüvelyi ultrahang után) sok-sok kérlelésre megmutatta a tarkóredőjét, ami olyan volt, mint a nagykönyvben. Tökéletes! Orrnyereg, tökéletes. Keze, lába, combi, mindene megvan. Szerelem a köbön. Nincs nálunk boldogabb. Sajnos nem tudtuk meg a nemét, mert nagyon szégyenlős, Doki 40 százalékra fiút mondott. Apája babámnak átállt. Úúúú. A fiúval lehet edzeni, futni, fiús dolgokról beszélni... Imádom. Mindkettőjüket.

Lánybúcsú
 

A lánybúcsúm csodásan telt, egy szűk, de annál igazibb baráti körben. A csajok jöttek értem délelőtt, és egy feldíszített faházikót béreltek kint a fenében. Csak nekem, mert vagyok és férjhez megyek. Csodásak! Imádom őket. Emőci barátnőm rám nézett, megfogta a hasam és rám kiabált: 

„BASSZUS CSAJSZI! MEGPUPULTÁL?”

Zavartan néztem a többiekre, mert ezt nem szabadna tudniuk, hát tagadtam. Az a nap életem legszebb napjai közé tartozik, mert úgy buliztunk, hogy mindenki józan volt (állítólag gyógyszert szedtem) ott voltunk csak mi négyen, és én tudtam, nem kell más barát az életembe, ha ők itt vannak nekem. 

Eljött az esküvőnk napja és a nagy bejelentés ideje
 

2017. augusztus 4, a legforróbb nyári nap. Reggel 8-kor 36 fokban készülődtünk Neszmélyen a tökéletes pajtaesküvőnkre.  Az volt, valóban. Dóri, a szervezőnk, mindent megtett azért, hogy tökéletes legyen az aznap. A férjem kitalálta, hogy csinál egy diavetítést az elmúlt évek élményeiről, amit együtt éltünk át. Minden momentumot versbe szedett, és a végén a csattanó így hangzott:

„Jó volt ünnepelni veletek, köszönjük, hogy mind eljöttetek.
Ha ti is jól érzitek magatokat, emeljétek magasra a poharaitokat, 
Hogy együtt köszönthessük ... (a friss házasokat várta mindenki)
A MI KIS POCAKLAKÓNKAT!”

Ujjongott és bőgött az egész násznép, ölelgettek, összepuszilgattak mindnyájunkat. Csodálatos pillanat volt, a szüleink nem tudtak hova lenni örömükben. Én pedig megkönnyebbültem, hogy végre nem titok a titkunk. Azon a napon is megbizonyosodtam arról, hogy a férjem maga egy csoda... A diavetítést én sem láttam azelőtt, én csak a csattanót tudtam. Meglepetés volt ez mindnyájunknak. Tőle. A Férjemtől.

Szabóné Niki

Szabóné Niki terhesség kismama kiemeltBezzeganya az Instagramon!

Ha szereted a humort, a vicces képeket, Insta-oldalunkon terhességgel, gyerekneveléssel, anyasággal, családdal kapcsolatos, szórakoztató tartalmakat találsz. 

Ha van Insta-fiókod, követheted is a Bezzeganyát>>>

Családtervezés, terhesség, szülés, gyereknevelés, egészség-betegség, szórakozás – ezekben a kategóriákban témánként tudsz böngészni a tartalmaink között. Kövesd a Bezzeganyát a Google+ -on is!

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?