Negyedik alkalommal rendezik meg a sok kicsi online jótékonysági akciót, melynek kedvezményezettje a Menedékház Alapítvány, ezen belül is a Családok Átmeneti Otthona.

A sok kicsi akció lényege, hogy kis összeggel, akár már 1000 forinttal is támogathatunk. A pénzből virtuális sorsjegy is lesz, amivel nyerhetünk is.

Az Otthonról

Az ország egész területéről fogadnak rászoruló családokat és egyedülálló várandós anyákat. Az Alapítvány lehetővé teszi, hogy a családok együtt maradjanak és a gondokat szakember segítségével rendezhetik. A két, összesen 80 fő részére átmenetileg elhelyezést nyújtó otthonban jelenleg 51 gyermek van.

A sok kicsi akcióval elsődlegesen ezeknek a gyerekeknek a megfelelő étkeztetéséhez, ellátásához lehet hozzájárulni, Mikulás- és karácsonyi csomaggal színesíteni életüket. Szükség esetén gyógyászati segédeszközöket, gyógyszereket, tisztálkodási eszközöket is beszereznek az összegyűlt összegből.

"Harmadik éve veszek részt a Sok kicsi szervezésében – mondja „Chili&Vanilia” Zsófia – és mindig örömmel tölt el, hogy összefogással és közös erővel mennyi embert tudunk mozgósítani egy jó cél érdekében. Ez az akció szerintem azért ilyen sikeres, mert a befizetett összegért cserébe kapnak is az emberek, hiszen a gasztrotombolán fantasztikus ajándékokat nyerhetnek."

"Amikor megkerestek a Sok kicsi akcióval, azonnal örömmel igent mondtam a felkérésre, ugyanis nagyon fontos problémára hívja fel a figyelmet. Felajánlásunk valódi segítséget jelent, persze csakis az adakozókedvű résztvevők segítségével. Megtisztelő, hogy benne lehetek a csapatban." – mondta el a Goldenblog nyertes Jókuti „Világevő” Andás.

Az akcióban 15-15 gasztronómiai jellegű felajánlás vesz részt gasztrobloggerek és cégek részéről. A felajánlások kilétére fokozatosan derül fény 2011. november 16-30 között. Ezekre lehet majd sorsjegyeket választani 2011. december 1-14. között a www.sok-kicsi.hu weboldalon egy gyors regisztrációt követően. Ezután már csak egy kis szerencse kell, hogy megnyerjük a kívánt gasztronómiai terméket.

Az elmúlt évek sikere után reméljük, hogy ez alkalommal is sokra megy a sok kicsi!

További információk itt.