házasság szex anyaság férj

Nem ritkaság manapság, hogy a férjnek a feleség gyakorlatilag az anyja lesz a gyerek(ek) születése után. Már nem a NŐ a szemében, csak a tisztelendő anyuka. Felnéz rá és nagyra tartja, hogy képes az összes feladatával egyedül megbirkóznia. Igen, egyedül, mert mindent lepasszol azzal a címszóval, hogy neked ez jobban megy.

Vagyis a férj örökbe van fogadva az anyóstól. Amit elvárt anyukájától, azt a feleségtől is elvárja. Általában egy nő a kapcsolat elején el is kényezteti a férfit. Nem megterhelő gyerek nélkül kedveskedni neki. Aztán jön a gyerek, és ahelyett, hogy a férj felnőne a helyzethez, egy hisztis elhanyagolt nagyfiúvá  képes válni. Azért az apaszerep imponál neki eleinte, akár segít is a gyerekfürdetésben párszor. A hangsúly a segítésen van, a segítség az, amikor valaki valamit önállóan elvégez valaki helyett. Az nem segítség, ha asszisztálni kell a feladatai elvégzéséhez, és utána vállát veregetni, hogy milyen ügyes volt. Nyilván a gyerek is rájön arra, hogy apu egy nagytesó és nem aputól kér egy pohár vizet, még akkor sem, ha apu van éppen a konyhában, és anyu sehol a láthatáron.

Ebben a családi leosztásban sokszor a szex egy furcsa szerepet kap. Mert hát ugye anyuval szexelni ultragáz. Nyilván nem lehet mocskos dolgokat sugdosni annak a nőnek a fülébe, akit nagyra becsülök anya szerepében. Apunak nehezen megy megkívánni azt a nőt, aki nem sokkal előtte anyai feladatokat látott el.

Mit lehet tenni? Szexi fehérnemű, a kettesben eltöltött idő, beszélgetések. A helyzet különösebben nem fog változni, nyilván ezek ideig-óráig segítenek, aztán újra visszazökken minden a régi kerékvágásba. Jön a beletörődés vagy a válás. Ha válni mind a két fél akar. Mert apu miért akarna, egy kényelmes helyzetben él. De előbb-utóbb neki is eszébe fog jutni, hogy azért ő férfi és elképzelhető, hogy egy másik nőben már nem az új mostohaanyját fogja meglátni. Anyunál is előfordulhat, hogy megtetszik neki, hogy egy férfi Nőként tekint rá és nem háztartási alkalmazottra és a gyerek anyjára néz.

Hát röviden, így lesz egy fiatal szerelmes párból egy frusztrált vagy elvált család.

G.

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?