Szabóné Niki anyós terhesség kismama

Előzmények itt>>>

Szerencsére a csodás családom csodás tagokkal bővült az esküvőnkkel. A ceremónia előtt sok lehetőséget átvizsgáltunk, és úgy találtuk, hogy a párom szüleivel (akik tíz éve sehol sem voltak nyaralni igazán) elmegyünk egy közös nyaralásra, amit kinevezünk egyúttal nászútnak. Miért ne? Hol van az megírva, hogy egy nászúton csak az ifjú pár lehet ott?

A baba is élvezte a nyarat
 

Minden napunk remek volt és harmonikus. Rengeteget kirándultunk, gömbölyödő pocakomat vidáman és büszkén villogtattam a strandon. Imádom, hogy szépen néznek  az emberek az állapotom miatt. Manócska (már kinőttük a Zigóta állapotot, bár az apukája még Ziginek hívja a babánkat) nagyon élvezi a tengeri súlytalanságot.

Mivel a méhszájam tökéletesen zárt, bármit megtehetek. Úszás, vitorlázás, kirándulás? Nem akadály. Akármikor bementem a vízbe, éreztem, ahogy a pocakomban ő is úszkál. Az apukája nagyon büszke volt, az első érezhetőbb rúgások akkortájt voltak. A 15. héten a pocakomat is kinyomta egy-egy bukfenc közben. Anyósom boldogan mosolygott, „igen, láttam!”

Imádom az anyósomékat!
 

Imádtam velük együtt lenni. Igazi kincs, hogy a gyermekemnek négy nagyszülője lehet, és annyira aktívak, hogy lazán dolgoznak mindnyájan. A másik kincs, hogy sokat lehettünk négyesben a férjem szüleivel. Ez volt az utolsó alkalom, hogy valahova elmenjünk csak mi. 

Az én szüleim sajnos nem tudták megoldani az ilyen hosszú távollétet, anyukám volt nyaralni korábban Olaszországban a párjával, a szabi és a költségkalkulátor kifingott. Apukámmal pedig nem jött össze a korábbi szervezett út a kötelességei miatt,  szóval szétpuszilgatom őket minden látogatáskor. Imádom az életem. Imádom a családom. Sosem hittem, hogy van ilyen boldogság az életben.

Egészség
 

Az összeférhetetlenségi és minden pisi, valamint vérvizsgálat után, amit a korábbi betegségeim miatt folyamatosan néznek, megállapították, hogy tökéletesen egészségesek vagyunk. Manócsk, és én is. 

A kirendelt védőnőnk egy tünemény. Klárika minden aggódós kérdésemre korrekt és megbízható választ tud adni, szerencsére nagyon ott van a szakmában a több mint húszéves tapasztalatával. Sajnálattal közölte, hogy hozzánk nem fog járni gyakran, csak a kötelező látogatásokkor, mert látja a rendezett környezetet és a nyugalmas otthoni légkört. 

Fel vagyunk készülve rendesen, a táplálkozásom és a vércukrom tökéletes. Manócska nem eszi a fogaimat, a hajamat, az allergiámból is kigyógyított. A lehető legjobb időszakban vagyok kismama, mert a vitaminbevitelt természetesen, gyümölcsökkel és zöldségekkel meg tudtam oldani, az meg hogy hozzá szedem a kiegészítő vitaminokat elég mindkettőnknek.

Másfél kilót híztam a félidőre, elvileg ekkorra már a súlytöbbletem felét fel kell, hogy szedjem. Szerencsés alkat vagyok, nincsenek striáim, minden este és reggel shea vajjal ápolom a bőrömet. Különös tekintettel vagyok a pocak, az oldal, a comb és a mellek részére. Az arcomon látszik csak változás, a homlokomon a vízhiányos szárazság kijön könnyen.

Szabóné Niki

Szabóné Niki anyós terhesség kismamaBezzeganya az Instagramon!

Ha szereted a humort, a vicces képeket, Insta-oldalunkon terhességgel, gyerekneveléssel, anyasággal, családdal kapcsolatos, szórakoztató tartalmakat találsz. 

Ha van Insta-fiókod, követheted is a Bezzeganyát>>>

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?