Tünde játszóház vásárlás #PR

Lányaim nagy játszóház-rajongók, a nagymamának köszönhetően viszonylag gyakran mennek ilyen helyekre. Én is vittem már őket néhányszor, de felnőtt szemmel egyik játszó sem fogott meg igazán. A törökbálinti Auchan Korzóján lévő Izgilandben most voltunk először, és szülőként is kellemesen töltöttem el az időt. Bár nagy előnye a játszóháznak, hogy ott lehet hagyni tombolni a gyerekeket (8 éves kor fölött), amíg a családi nagybevásárlást elintézi anya és/vagy apa, mi inkább beültünk kávézni és csacsogni az ilyen helyekhez képest baráti árakon dolgozó játszóbüfébe.

Tünde játszóház vásárlás #PR

Innen jól látszott a gyerekek kedvencévé vált felfújt vonat, melynek kicsit bizarr külsejű nyílásán percenként bújtak ki-be, és másztak végig belül, hogy a másik végén széles vigyorral az arcukon kimásszanak. Az ugrálóvárakban csatakosra izzadták magukat a kölykök, úgyhogy pihenésképp a mászófalra irányítottuk őket. Bolyongtak egy ideig a ketreclabirintusban, sokáig színüket sem láttuk. Aztán egyszer csak megláttam a hétévesemet a fizetős trambulinon szaltózni… Azóta sem tudom, honnan szerzett zsetont hozzá.

A büfé mellett található a bébipark, itt a klasszikus „ezerkicsilabda” a fő játékelem, hatalmas, könnyű építőkockákkal kiegészülve – mindez „ketrecben”, azaz elkerített részben, hogy biztonságban játszhassanak a legkisebbek is.

Tünde játszóház vásárlás #PR

Közben háromszor volt szerencsénk meghallgatni az Alma együttes Ma van a szülinapom, majd Halász Judit Boldog születésnapot című számát, mivel egymás után három szülinapot is ünnepeltek a játszó erre alkalmas részén. Az élő Minimax Picicicát majdnem sikerült felborítanom, mert nem vettem észre, hogy mögöttem halad el épp, két tortát tolva a zsúrkocsin.

Tünde játszóház vásárlás #PR

Az Izgiland nyári táborokat is szervez 6-10 éveseknek: júliustól augusztus végéig heti turnusokban lehet részt venni az ötnapos napközis táborban, ahol nemcsak a játszóház használata és a tízórai-ebéd-uzsonna van benne a heti 24.250 forintos árban, hanem különböző programok, foglalkozások is: kézműveskedés, sportnap, akadályverseny, kincskeresés, állatsimogatás, Auchan üzemlátogatás, pogácsasütés.

Tünde játszóház vásárlás #PR

Két óra után hagytuk el végül a terepet, ekkorra lefáradtak annyira a gyerekek, hogy békességben és nyugalomban vásároltunk be (csak beugrunk macskaalomért… hát persze…) az Auchanban, de még a Korzóra is maradt energiánk. Körbenéztünk a CCC-ben, lassan időszerű lesz tavaszi/nyári cipőket venni a gyerekeknek (nyilván mindegyiknek egyszerre nő a lába, nem úszom meg a szezononkénti cipőcserét – még véletlenül sem tudják egymásét örökölni). A nyári táborokhoz szükség lesz majd gumicsizmákra, amikből szintén láttunk jópofákat. Beszaladtunk a Kangaboo babaáruházba is (nem, nem az én családom bővül, barátnőmnél esedékes lassan egy babalátogatás, itt keresgéltem valami hasznos, vagy haszontalan, de menő dolgot, amit sosem venne meg magától). Ez a rizspapír lámpabura  például nagyon tetszett. A Medoswiss gyógyszertárban kiváltottuk a D-vitamint, és vettünk szúnyogriasztót is a vízparti táborhoz. Ha pedig indulás előtt tájékozódtam volna a Korzó üzleteiről, akkor magammal vittem volna a párom fiának a szétrepedt nadrágját (meg a sajátomat is) a Fürge Ujjakhoz, a bevásárlás alatt meg is varrták volna. Na, majd legközelebb.

Tünde

A bejegyzést a Korzó támogatta.

Az üzleteket és a termékeket az alábbi oldalakon közvetlenül is elérheted:

Izgiland (Törökbálint): http://izgiland.hu/

https://www.facebook.com/izgiland/

CCC (Törökbálint, Budaörs, Dunakeszi, Fót): http://ccc.eu/hu/
https://www.facebook.com/CCC/

Kangaboo (Törökbálint, Soroksár): http://kangaboo.hu/
https://www.facebook.com/kangaboo.hu/

Fürge Ujjak (Törökbálint): http://auchankorzo.hu/uzletek/furge-ujjak-torokbalint/

Medoswiss Gyógyszertár (Törökbálint, Budakalász, Miskolc Dél): http://www.fineweb.hu/patika/index.html
http://auchankorzo.hu/uzletek/medoswiss-gyogyszertar-torokbalint/

A Korzót a www.auchankorzo.hu weboldalon, és a https://www.facebook.com/korzoinspiracio/ Facebook oldalon éritek el.