Ha cingár a gyerek, előbb-utóbb felmerül egy probléma. Minden leesik róla. A nadrágtartó jó megoldás, egész addig, míg nem vesz fölé a gyerek más réteget, például kardigánt vagy kabátot. Mert ha a nadrágtartó alul van, egy pisilési manőver bizony bősz vetkőzéssel kezdődik. Macera.

Az öv. Jó, jó, de sajnos az „egyedüüüül” korszakban levő gyerek nem mindig tudja egyedül ki- és becsatolni. Előbb-utóbb bőgés lesz belőle. Sőt, vannak olyan gyerekek (persze felnőttek is) akiknek érzékeny a bőre, nem bírja például a fémcsatokat. Az öv csatja kényelmetlen is lehet. Ezért voltam nagyon elégedett, amikor rátaláltam a csat nélküli övre. Nálam egyértelműen ez az „Anya kedvence” termék.

A ,,Clip.Ho" egy csat nélküli gumiöv, ami rugalmas és a gyerek testformájához alkalmazkodik. Az öv két végét a nadrág első övbújtatóján keresztül át kell hajtani és egy patenttel lehet rögzíteni. A has teljesen szabadon marad. Egyedül letolható/felhúzható a nadrág, nem nyom, nem irritál, nem kapcsolódik ki. 74-estől 146-os méretig árulják, de egy méreten belül is nagyon sokáig használható, mert mindkét oldalán két patent van, így többféle szorosságra állítható. Én épp most készülök ismét beszerezni egyet. Az előzőt kerek 3 évig tudtuk használni. Az ára 3000 Forint körül van, de szerintem nagyon megéri.

Center