Bevallom, azelőtt még soha nem jártam a Babamama Expón. Alapvetően sem vagyok egy kiállításjáró ember. A szórólapgyűjtés nem vonz. Álmodozni meg inkább ingyen szeretek, nem belépődíj fejében.


Akváriumágy

Az akciók ritkán szólítanak meg, a reklámajándékok pedig végül úgyis elkallódnak, vagy kiderül róluk, hogy semmi szükségem rájuk se kicsi, se nagyobb kiszerelésben. Most viszont bejártam a Babamama Expo kiállítási területét.

Péntek kora délután lévén szerencsére nem volt tömeg, így kényelmesen nézhettem végig a standokat. A kiállítók szemlátomást a csodás gyerekszobákról álmodozók szívét igyekeztek meglágyítani. Volt ott minden, mi szem-szájnak ingere.


Babaszoba

Volt átlátszó plexifalú kiságytól kezdve (ami úgy nézett ki, mint egy akvárium, csak egy kis alga hiányzott a faláról) csodás tömörfa bútorig, romantikus lányszobán át a modern variálható bútorokig minden. Az árakról nem érdeklődtem, de gyanítom, hogy ez a bútorok külsejéből kiindulva amúgy is inkább csak erős idegzetűeknek ajánlott.

Feltűnt pár babakocsi,- hordozó- és ruhaárus is az őssejtbankok, bababarát szállások, valamint vitamin- és gyógynövényárusok szétszórt standjai mellett, de nekem legjobban mégis a patchwork falvédőket és szoptatóspárnákat áruló stand portékája tetszett.


Kézmelegítős babakocsi

Volt persze gyerekkényeztető rész is bőven. Legó terepasztal, játszósarok, mini műanyag sípálya, trambulin és sok más apróság kereste a kicsik figyelmét. No meg az óriási plüssállatok hada, amik fel-felbukkantak a standok között sétálva – a gyerekkel elhaladókat biztos megállásra késztették.


Sípálya az expón

Külön figyelmet kaptak a kiállításon a különféle fejlesztő és logikai játékok, illetve megcsodáltam egy varázsfilc készletet, amivel különleges színváltós ábrákat alkotott az érdeklődők elkápráztatására az ott tevékenykedő hölgy.


Fejlesztő játékok

Végül gyűjtöttem egy csomó szórólapot, meg ajándék újságot, álmodoztam néhány különleges bútordarab apropóján és rengeteg akciós ajánlatról szereztem tudomást. Egy-két reklámajándékkal a szatyromban távoztam. Kiderülhet, hogy még szükségem is van rájuk. 

Center