Tünde karácsony programajánló ajándék

A karácsony előtti programajánlókkal kicsit megcsúsztunk, viszont most összeszedtünk néhány olyan családi programot, amely karácsonyi ajándéknak sem rossz.

Álomutazó

Tavaly mutatták be az Álomutazók családi musicalt, melyet több mint ötvenezren láttak. Idén felújított formában adják elő a darabot Magyarország legismertebb színészei és énekesei. A 2018-as évben Stohl András, Szabó Győző, Hajdu Steve mellett újabb ismert nevek szerepelnek: Schell Judit, Keresztes Ildikó, Zséda (Zsédenyi Adrienn), Falusi Mariann, Varga Viktor és Ábel Anita. A produkció kizárólag decemberben látható Budapesten, a BOK csarnokban.

„Az Álomutazó egy olyan világban játszódik, ahol már senki sem alszik, ezért senki nem is álmodik. Az emberek napi 24 órát dolgoznak, a gyerekek szinte az egész napjukat a suliban töltik, és csak azért mennek haza, hogy megcsinálják a házi feladatot. Az élet minden területét a mesterséges intelligencia irányítja, és még a pislogás is a hatékonyság elleni bűntettnek számít. A történet főhőse, Tomi a tízéves kissrác azonban egy álombárány segítségével harcba indul az álomvilág megmentéséért” – olvasható a leírásban.

Diótörő

Aki klasszikus karácsonyi programot szeretne, annak a Diótörő balettelőadást ajánljuk az Erkel Színházban, bár a jegyek már igencsak korlátozottan elérhetők. A klasszikus zenei anyagra egy igazi Diótörő-specialista, a nemzetközi hírnévnek örvendő Wayne Eagling és Solymosi Tamás koreografált új mesebalettet.

Kutyareform

Ha van kutya a családban, érdekes családi program lehet a Kutyareform, melyen Nyakas Gábor kiképző/tréner mutatja be a színpadon kutyákkal, hogy milyen a helyes kommunikáció és motiváció. A program azt ígéri, az előadás végére mindenki érteni fogja nemcsak a saját kutyáját, hanem általában a kutyák viselkedését, jelzéseit.

Szikramanók

A cirkusz szerelmesei a nemrég bemutatott Szikramanók – Karácsonyi kaland a Cirkuszban című 140 perces előadást nézhetik meg a családdal közösen.

Tünde karácsony programajánló ajándék

„Mindegyik produkció egy fontos tanulságot mesél el, mely nemcsak a karácsony értékeire tanít, de arra is, hogy a mindennapi életükben is becsüljük meg egymást. Szeretet, egyensúly, bizalom, odafigyelés, törődés – fogalmak, amik nemcsak végigkísérik előadásunkat, de utána is velünk maradnak!” 

Tünde

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?

A Bezzeganya blog a Disqus kommentrendszert használja. Ha te is szeretnél hozzászólni, és még nincs regisztrációd, itt találsz segítséget hozzá>>> A Disqus használatáról, beállításairól pedig itt írtunk>>>