advent Mesehotel Joulupukki program

Mesehotel a Gellértben

Advent első hétvégéjén ismét megnyitja kapuit az ország legnagyobb gyerekszobája: december 2- és 3-án a Gellért Hotel termeiben több mint ezer vasútmodell zakatol majd keresztbe-kasul. Az Adventi Mesehotelben lesz Mese-Szalon csipkeszoknyás tündérkékkel, és meseshow Eliza mesebeli vendégeivel.

advent Mesehotel Joulupukki program

Idén ötödik alkalommal rendezik meg a Gellért Hotel közkedvelt adventi műsorsorozatát, és idén ismét varázslatos programokkal lepik meg a gyerekeket és nosztalgiázni vágyó szüleiket. A programok között lesz vasútmodell kiállítás, ahol több mint ezer vasútmodellt láthatunk, valamint egyéni terepasztalokat különböző méretarányokban, köztük a világ legkisebbikét is. Megnyílik ez alkalommal a Mese-Szalon is, ahol mézeskalács butik, a Mesehősök boltja kreatív foglalkozásokkal, jéghoki sarok és megannyi meglepetés várja az apróságokat és szüleiket. Színpadra kerül egy zenés mesejáték, amelyből megismerhetjük Eliza és mesebeli vendégei kalandját, főszerepben Fésűs Nellyvel.

Jegyek: 1.200 Ft-tól

További részletek és jegyek itt>>>

Adventi ünnep lesz ezen kívül még a fővárosban jó néhány helyen: a Bazilikánál, a Vörösmarty téren, Óbudán, a Városháza Parkban, Rákosligeten, Újpesten, Kőbányán, a Jószefvárosban és még sok más helyszínen.

Joulupukki Magyarországon

Már megérkezett az igazi finn Mikulás Magyarországra, aki a hatnapos itt-tartózkodása alatt több városba is ellátogat, például Veszprémbe, Kaposvárra és Ajkára. A nyilvános találkozók mellett anyaotthonokat és árvaházakat is felkeres.

advent Mesehotel Joulupukki program

A fővárosban az érdeklődők december 3-án 10 órakor a Művészetek Palotájában, valamint a Vörösmarty téri karácsonyi vásárban találkozhatnak vele december 6-án 16-17 óra között.  

Részletes programok itt>>>

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?