Tünde tinédzser szexphoto © 2006 Katie Tegtmeyer | more info (via: Wylio)

Nem mindenki szereti hallani, ahogy mások szexelnek. A gyerekek például nem szeretik a szüleiket hallani. A szülők pedig még kevésbé, ha gyerekeik zihálását és nyögéseit kell hallgatniuk.

Mégis egyre több amerikai szülő engedi meg, hogy otthon éljen nemi életet a tini gyerekük, mert biztonságosabbnak tartják, de az ellentábor is erős: ők úgy gondolják, ha engedik az otthoni szexet, az olyan, mintha az alkoholfogyasztásra mondanának igent.

„Inkább itthon, a saját szobájában szexeljen a fiam, mint máshol. Itthon biztonságos a környezet, tisztaság és gumióvszer is van. Nem úgy, mint egy motelben, parkban vagy autóban”

– nyilatkozta Patty Skudlarek az ABC Newsnak. Egyre több szülő vallja ezt a nézetet, bár sokan vannak, akik erősen ellenzik, hogy gyermekük a fülük hallatára éljen nemi életet a saját szobájában.

Két tizenéves fiú apja, Ritchie Steinmann szerint ha a gyereknek megengedik, hogy otthon szexeljen, az pont olyan, mintha azt engednék, hogy alkoholt fogyasszon.

„Nem iszol a házamban, nem hozol haza csajt/pasit, és nem zárod magatokra az ajtót, hogy randalírozzatok. Ez a tisztessége és szentsége annak, amit otthonnak hívunk.”

– mondta.

Chloe Foreht megengedi, hogy 17 éves lánya komoly barátjával otthon szexeljen.

„Körülbelül heti egyszer alszik nálunk a fiú, ezzel nekem semmilyen problémám nincs, kényelmes megoldás. A titkos szex sokkal kockázatosabb lenne”

– nyilatkozta az édesanya.

„Ha nem otthon csinálják, ki tudja, mi történik? Figyelnek-e a biztonságos szexre? Arról nem is beszélve, hogy nő az esély, hogy több különböző partnerrel is szexuális viszonyba keverednek.”

Szerintetek milyen érzés tudni, hogy tinédzser gyereketek a saját otthonotokban bezárt ajtók mögött épp szexuális életet él, miközben ti is otthon vagytok? Inkább otthon legyen, biztonságban, vagy fontosabb az otthon szentsége, és szexeljen máshol?

Tünde