Kedves fogyókúrázók! Ha kimaradt a mára tervezett mozgás, ne búsuljatok! Még van remény, nem veszik kárba ez a nap sem a fogyókúrátok szempontjából. Legalábbis ősi, taoista tanok szerint. Este hazatérő párotokat üdvözlő csókkal fogadjátok (1kcal), majd melegen öleljétek meg (3kcal).

photo © 2009 Bryan Brenneman | more info (via: Wylio)

 

Ha ezzel egy szenvedélyes csókot alapoztok meg (5kcal), akkor nagy valószínűséggel a párotok is kedvet kap, és vad csókolózás lesz a vége (115kcal). Ha közben egy picit izgultok, hogy vajon minden rendben van a hálószobában (nem piszkított oda a két napja az utcáról befogadott kóbor macskakölyök, vagy nem találtok a gyerek reggeli áttelepüléséből ottmaradó kis LEGO-darabkákat a hátatokba fúródva), az 60kcal veszteséget jelent.

Ha párotokra bízzátok a vetkőztetést, azzal ő is részt vehet a Ti fogyókúrátokban (82kcal). Cserébe intenzív ölelkezést érdemel persze(100kcal), majd boldogan feledkezzetek bele az előjátékba, azonban ezt szigorúan csak zakatoló szívvel tegyétek (50kcal)! Ne maradjon ki egy kis pajkoskodás sem (15kcal), sóhajtozással, vagy vihogással fűszerezve (7kcal).

Folytatásként a heves és szenvedélyes petting a legjobb (34kcal), amely egy fergeteges szeretkezéssel záruljon, addig tartson, amíg "földrengést és harangzúgást" nem hallotok (300kcal).

Ha inkább a szokatlan helyek, helyzetek hívei vagytok, akkor javasolt még a szekrény tetejéről az ágyba ugrás (40kcal), vagy ha nincsenek otthon a gyerekek, akkor a zuhany alatti együttlét sem tűnik rossz választásnak (63kcal). Ha hosszú volt a nap, és csak egy négykézlábra-állásra futja (13kcal), akkor sincs baj: áthúzódás az ágy eddig még nem használt részére (14kcal), majd hálás, elégedett mormogás (1kcal) és máris tettetek a fogyiért!

A vicc az, hogy ez komoly!

A kalóriák forrása: internet

Moly