PR levegőtisztítás Philips párásítás

A takarítást általában a rendrakással kezdjük. Amikor minden a helyén van, jöhet a tárgyak, bútorok, burkolatok tisztítása. És mi a helyzet a levegővel?

Takarítás mindenhol

Vannak dolgok, amiket ritkábban, vannak, amiket minden nap elvégzünk annak érdekében, hogy otthonunkban rend és tisztaság legyen. Az ablakpucolás például ízléstől és szokástól függően ráér havonta-kéthavonta-félévente, míg a mosogatást, söprögetést, porszívózást nem lehet napokig halasztgatni.

Időnként letöröljük a port a szekrényekről, felmosunk, megtisztítjuk a fürdőszobai szanitereket, a burkolatot – hogy csak néhány példát említsünk. Van viszont valami, amire talán még kevés ember gondol, pedig ugyanúgy az életünk része, sőt, igen fontos része: a levegő tisztasága.

A levegőtisztítás is fontos

A lakás levegőjében akár harmincszor magasabb koncentrációban lehetnek jelen bizonyos légszennyező anyagok, mint kültéren. A poratkák és egyéb allergének, mint pl. a gombaspórák, növényi pollenszemek veszélyeztetik az egészségünket, ezért fontos, hogy a lakás levegője, ahol a legtöbbet tartózkodunk, kellően meg legyen tisztítva.

Levegőtisztító készülék

Van viszont egy jó hírünk. Míg a takarítást általában nem végzi el helyettünk senki (kivéve persze, ha van bejárónőnk vagy takarító robotunk), addig a tiszta levegőért csak egy gombot kell benyomni a légtisztító készüléken, ami intelligens érzékelőjének köszönhetően felméri a szoba levegőjének minőségét, majd elvégzi a légtisztítást. Naponta akár többször is.

Levegőtisztítás és párásítás

Ha olyan gépünk van, mint a Philips 2 az 1-ben levegőtisztító és párásító készülék, akkor amellett, hogy a lakás levegője is tiszta lesz, a páratartalom is beáll az optimális 50-60 százalékra a gép működésének köszönhetően.

A párásítás azért is fontos, mert ha túl száraz a levegő a lakásban, kiszáradnak a nyálkahártyák, orrvérzés is jelentkezhet, valamint romolhat az asztmás, vagy más krónikus légúti gondokkal küzdő beteg állapota.

Philips AC4080/10

A Philips AC4080/10 készülék akár 210.000 liter levegőt tisztít meg óránként, valamint 300 ml/óra párásítási teljesítményre képes. A légtisztító és párásító készülék fenntartja a beállított páratartalom-szintet és kiszűri a 20 nanométernél nagyobb szennyező anyagok (pl. vírusok, baktériumok, bizonyos allergének, pollen szemek, poratkák és állatszőr) jelentős részét a levegőből.

További információk a termékről itt találhatók>>>

(X)

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?