Szoptatás, fejés, szünet. Szoptatás, fejés. Végtelen történet. Ha valaki a szoptatás után még a fejéssel is kénytelen bajlódni, biztosan el-elmereng a procedúra közben, mennyi mindent csinálhatna két szabad kézzel, ahelyett, hogy a berendezést pumpálva tejet nyer.

Azt hiszem, még ezek a merengő anyák is elképedve nézik ezt a találmányt:

a tehenészetekről készült dokumentumfilmeken látott fejőberendezés a fehérneműosztályra költözött.

A képeket elnézve a berendezést elsősorban azoknak ajánlják (vagy legalábbis olyanokkal reklámozzák) akik még csak terhesek sem voltak egy ideje.

Persze elhiszem, hogy a fotón a feszes has és az apró köldök szebben mutat. És az is igaz, hogy elsőre a röhögéstől könnyes szemmel úgyse lehet alaposabban megnézni a képeket.

Illetve természetesen az is előfordulhat, hogy csak e sorok kopácsolója gonosz, megátalkodott és innováció-ellenes.

A tájékoztató állítja, nagyon jó választás a holmi, mert ezt felvéve fejés közben végre valahára szabadon dolgozhatunk, vagy takaríthatunk. Micsoda ötlet! Végre nem kell a Szívek Szállodája évadokat nézni fejés közben. Itt a lehetőség a multitasking révén igazán hasznosnak lenni (ugyebár tejet nyerni az újszülöttnek feltétlenül kevésbé hasznos, mint ha közben fel is mossuk a konyhát.) Éljen a modern anyaság, ugyebár.

Hát izé…

Nektek hogy tetszik a női fejőgép, tartóval? Használnátok ilyet?

Center (a szórakoztató linkért köszönet Másuttnak)