Hazánkban mára már megszokott látvány egy-egy utazási iroda, programszervező kínálatában a családi wellness program. Irodánk Magyarországon elsőként kínál teljes körű, minimum három napos illness programot a kedves érdeklődőknek. A hétköznapok rutinja helyett itt a lehetőség egy teljesen más időtöltésre!

Programok:

Első nap:

A családtagok általában egymás után, véletlenszerűen kezdik meg a programot, de valamennyien részt vehetnek minden elemében.

Az első turnus (gyerekek előnyben) éjjel egy óra környékén indul a porcelánnal borított vízelnyelő felé. A család felnőtt tagjai ekkor megkezdhetik a sötétben átöltöztetés, takarítás, és plüssmackómosás vidám programokat.

Éjjel félóránként ügyességi verseny. Céllövölde egy lavórba, sötétben. Az egyik résztvevő lő, a másik próbál alátalálni az edénnyel. Sikertelen találat esetén újabb átöltözés, mosás.

Reggelre, mikor az első résztvevő összes pizsamája a mosógépben vagy a szárítón van, mókás pillanatok a sötétben választott ruha miatt.

Második nap:

Rohanás a mosdóba ügyességi verseny, illetve ki áll fel előbb róla türelemjáték. Haladó versenyzők felváltva alkalmazhatják az ülve és térdelve porcelánba célzást.

Bekapcsolódik a második turnus az első napi programmal.

Harmadik nap:

Aki megkezdte a programot, mostanra már lassan búcsúzik, de addig is feledhetetlen pillanatokat nyújt a felnőtt versenyzőknek, akik még tapasztalatlanul éppen csak a móka elején tartanak.

Ajánlatunk erre az időre gyerekek részére (a teljesség igénye nélkül):

„Olvasd el! Nézd, ha így tartom a könyvet (itt jön a bemutató) el tudod olvasni.”- Fontos, hogy az ajánlat a porcelánbusz vezetése közben érje a szülőt.

„Most nem tud kijönni, gyere, vegyük le” (sejtelmes csend)

„Menjünk szánkózni” – csak kitartóan, csak kitartóan!

Ételajánlatunk a három napra:

-       tea vagy limonádé, esetleg almalé

-       erőleves leve

-       főtt krumpli, párolt rizs és párolt karotta á la ízless

-       ropi, kisperec

-       B6, C vitaminok, normaflore

Ha most megrendeli csomagunkat, segítünk az egészséges életmódra való átállás kezdeti lépéseivel! A csomagunk nem csak azonnali fogyást garantál – de miután speciális menünket fogyasztották egy hétig – garantáljuk, hogy egyikük sem fog szénhidrátra vágyni egy ideig!

Az illness nem csak három napot határoz meg, hanem hozzájárul egy tisztább, szebb otthonhoz is! A negyedik naptól csomagunk révén egy alapos fürdőszoba takarításra fog indíttatást érezni. Eddigre a család összes ruhája és ágyneműje is szinte észrevétlenül ki lesz mosva és teregetve.

Illness csomagunk elérhető a legtöbb óvodában, bölcsődében. Kérésre munkahelyekre is kiszállítjuk. Rendelje meg most!

Múlt héten vett részt ezen a programon az egész családom. Elmondhatom, hogy tényleg teljesen máshogy éreztük magunkat, mint átlagosan.”

„Nem gondoltam volna, hogy az egész család részt fog venni a programban, de végül mind beszálltunk!”

„Óvodai illness? Igen! Mi is próbáltuk már!”

Illness Group Ltd.

Center