Ez az (angol nyelvű) oldal 28 olyan „találmányt” gyűjtött össze, amelyeket babáknak, ifjú szülőknek, esetleg kisgyerekeknek terveztek. Megtalálható benne az i-pad mintájára tervezett i-bili, a fogakkal díszített cumi, a „sírásanalizátor”, a puki-és kakijelzővel ellátott pelenka (hanggal!), a lovagolható csigaporszívó (nagyon sok gyerek lovagol egyébként a”rendes” porszívókon), a „bébi önetető” (állatketrecek belsejében látni hasonlót), a takarítós rugi vagy az apára szerelhető babanyereg, nem is beszélve a járni tanulóknak tervezett sisakokról és térdvédőkről. A cikk szerzője ide sorolta a Magyarországon népszerű és elterjedt orrszívó készülék egy sajátos változatát is, amikor a holmi másik végét az anya veszi a szájába, szívással képezve a szükséges vákuumot.

Mindegyik termék létezik és kapható valahol a világon: nagyméretű képeken lehet őket megcsodálni az oldalon, tehát angolul nem is nagyon szükséges tudni ahhoz, hogy megértsük, mire tervezték feltalálóik őket. Szerintetek melyik a legképtelenebb eszköz ezek közül?

 

Otthintázik Rézi

Forrás: http://news.distractify.com/fun/30-ridiculous-baby-products-that-do-not-need-to-exist/?v=1

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán. Tetszik?