Egészséges lánygyermeknek adott életet múlt hét kedden egy 12 éves lány osztálykirándulása során Hollandiában. Biciklizés közben megfájdult a hasa és egy közeli épület vécéjében tanárai és a mentők segítségével világra hozta gyermekét.

photo © 2009 Eric Ward | more info (via: Wylio)

 

Sem a lány, sem a környezete nem tudta, hogy terhes. Osztálytársai csendes, zárkózott embernek jellemezték, nem volt sok barátja. A lány semmit nem akar elárulni az apa kilétéről.

A rendőrség nyomozást indított, mivel a lány 11 évesen lett terhes. Felmerült a vérfertőzés gyanúja is, mert a lány 52 éves, iszákos apja már volt büntetve másik lánya megrontása miatt. A család Szurinámból és a holland Antillákról származik, a szülők elváltak. A lány apjával és 11 éves öccsével él. Az apának több gyermeke van előző házasságából.

A médiafelhajtás miatt a lány apjának és öccsének rendőri védelmet biztosítanak és biztonságos helyre vitték őket. A lány és gyermeke még kórházban vannak. A gyermekvédelmi szervezet nem engedi a lány hazatérését, felépülése után nevelőcsaládban fogják elhelyezni.

Forrás: www.telegraaf.nl

Deborah