A múltkor a szingli nőket pakoltam kategóriákba, most – az egyenjogúság nevében – jöjjenek a férfiak az agglegénytől a mama kedvencén át a Casanováig. Nem véletlen, hogy egyedül vannak...

Megrögzött agglegény
 

Neki elvei vannak. Először is tanuljunk, éljünk, ismerjük meg a világot, teremtsünk egzisztenciát, aztán majd talán jöhet a komolyabb párkapcsolat. Az apja is későn nősült (78 évesen), hová rohanjunk, kérem, nem hajt a Tatár Csilla ugyebár. Addig csak röpke flörtök, néhanapján egy aktus a főnök titkárnőjével, Micikével, meg hát a neten is annyi jó csajra lehet élvezkedni. Ez a típus magára sokat adó, fess és okos, ám rém önző frátert rejt, aki csak kihasználja a csajokat, gyűlöli a gyerekzsivajt, a nagy családi piknikeket, és pusztán a bakelitlemezei meg az angol nyelvű archív filmjei társaságában érzi jól magát. Általában nincs kocsija, nem kedveli a luxust, a mamánál karácsonyozik, és bár anyagilag kifejezetten masszív talpakon áll, még egy nyomorult koldusnak sem adna belőle egy huncut krajcárt se.

Metroszexuális
 

Reggelente több időt tölt a fürdőszobában, mint Kelemen Annácska egy Playboy fotózás előtt. Nevével ellentétben nem a föld alatt szeret kefélni, nem, ő a fényt szereti, és igazából kefélni se szeret. Nem homo, nem transzvesztita és nem is biszex, egy besorolhatatlan állatfaj, vele még Darwinnak is meggyűlt volna a baja. Férfitestbe öltözött finom úrinő, fütyivel. Tudom, David Beckham is metrós csávó, mégis van négy gyereke, és bomlanak érte a nők. Mégis eme kategória képviselőit inkább egy lánykórusban tudnám elképelni. Ez a típus rajong a divatért, előszeretettel sminkel, szolizik, szedeti a szemöldökét, gyantáztat és indulás előtt három liter pacsulival önti nyakon magát. Barátai szinte kizárólag csajszik, a férfiak vagy buzinak nézik, vagy ketyósnak. Titkon családra vágyik, gyerekekre, de most éppen otthon festi a lábkörmét, Vogue-t olvas és bichon ölebe buksiját vakargatja. Így nehéz.

Ronda
 

Kedvenc mondása, hogy a férfi elég, ha csak egy fokkal szebb az ördögnél. Ha Luciferre gondolok, a ronda férfi tévhitben él. Ő olyan rút, hogy ha Quasimodo meglátná, lejönne a toronyból. Már születésekor is gratuláció helyett részvéttáviratokat kaptak a szülei, bölcsibe nem is járt, mert a többiek megálltak volna a növésben. Oviban hétfejű sárkány lett a jele, suliban mindig azt kérték tőle a társai, hogy farsangkor adja önmagát, és legyen zombi. Szülei normális homo sapiensek, anyja olyan Susan Sarandon, faterja Benedek Miklós forma, a tesói is jól sikerültek, csak ő lett ilyen rettentően rusnya. Párkapcsolatait természetesen erősen átitatja messze földön híres torz feje. Egy kezén meg tudja számolni, hány csaja volt, és még marad is pár ujja. Látta színházban az Operaház fantomját, beleképzelte magát a főhős szerepébe, de úgy azért nem akarja végezni. Gondolkodott már plasztikai beavatkozáson, de amikor elment egy specialistához, még az is feljajdult. Egyszer az utcán látott egy hasonlóan csúf fiút, de aztán kiderült, csak tükörbe nézett.

Mama kedvence
 

Már 38 éves, civilben főkönyvelő, de még mindig az anyjával él, beteges szimbiózisban. Egyke volt, apa nélkül nőtt fel, és mindent megkapott a drága mamától. Amíg a nagyi élt, addig ő is tejben-vajban fürösztötte. Nem akar és lassan már nem is tud kitörni ebből a látszólag idilli közegből. A napok ugyanúgy telnek, mint kölyökkorában. Ágyba kapja a reggelit, a sportújságot, frissen vasalt ruhácskáját a mama saját kezűleg adja rá. Kikíséri egészen a villamosig, hosszasan búcsúzkodnak. A munkahelyén negyedóránként hívja fel anyucit, és számolja a perceket, mikor érhet már haza. Szórakozni is együtt járnak, van bérletük a Zeneakadémiára, minden hétvégén múzeumlátogatás, néha túra a Börzsönybe. Soha nem volt még barátnője, mert olyan lány nem létezhet, aki úgy tudná altatni esténként, mint az ő egyetlen és drága mamája.

Macsó
 

A szomszédok azt mesélik, hogy már macsónak született. Csábosan mosolygott mindenkire, élvezte, hogy körülötte forog a világ. Szó mi szó, formás kis csibész volt, azokkal az igézően azúrkék szemekkel, göndör fürtökkel, bársonyos bőrrel. Imádta a nyüzsgést, ahogy a felnőttel körülrajongták, a kis fruskák a kegyeit keresték, a rokonok meg vele dicsekedtek. Már ötévesen gyerekmanökenként dolgozott, tanulni utált, de nem is volt szüksége rá. Tehetős papája tolta előre a showbiznisz szikrázóan ragyogó ösvényén. Címlapfiú lett, veszettül jóképű, kisportolt dalia. A nők bomlottak érte, a pasik irigyelték, és ő két marokkal habzsolta az életet. Mindent megkapott.  Pénz, nők, csillogás, neki bőven jutott a földi gyönyörökből. Kipróbálta a füvet is. Rákapott, és a kör bezárult. Pár év alatt leépült, ma emberi roncsként él rózsadombi villájában. Egyedül. Csak azok az azúrkék szemek vakítanak ma is, ugyanazzal a perzseléssel, mint régen, a szép időkben.

Koszos disznó
 

Igénytelen volt, amióta az eszét tudja. Tanyán nőtt fel, szappant csak a szomszédban látott. A kalyibában, ahol szüleivel tengette életét, nemhogy vezetékes víz nem volt, még áram se. Két vászoninge volt, ugyanannyi viseltes nadrágja, hordta, amíg olyan bűze nem lett, hogy már őt is zavarta. Az elemiben az osztálytársai messze ívben elkerülték, főleg akkor, amikor hajtetvet találtak nála. Mégis akadt rajongója, a csöcsös Magdi, aki gyorsan ráakaszkodott az egyébként jóvágású, de penetrásan szagos hősünkre. Gondolta, majd ő fess férfiút farag ebből a büdös parasztból. Összeálltak, mint a kéthetes gatya, jöttek az ivadékok sorban egymás után, de a disznó férfi nem változott. Traktoristaként dolgozott, este munka után csak lerúgta a sáros csizmáját, elterült a pamlagon, bedobott két sört, bámulta a gazdatévét. Kurjantott a vacsiért, zabált tele pofával, böffentett s közben szellentett egy méreteset. Majd zsíros tincsit megigazította, melósruháját levetette, és a hálóba rontott. Meghágta asszonyát, ahogy kell, és miközben pörköltszafttól fényes bajszát pödörte, arra gondolt, a teremburáját, mégiscsak ő a teremtés koronája.

Gátlásos
 

Tulajdonképpen már akkor elnézést kért mindenkitől, amikor világra jött. Négy testvére volt, ő volt a legkisebb, mégse csinálta meg a szerencséjét, mint a mesében. Sőt, mindig háttérbe szorították, kiközösítették, csúfolták. Nem volt egy matyóhímzés, de nem is ijesztően rusnya, amolyan átlagos lakótelepi srác. Magának való, fura szerzet. A lányok mindig is izgatták, de nem mert közeledni hozzájuk. Ha valamelyik helyesebb fruska egy tollat kért tőle a nagyszünetben, ő szemlesütve adta oda, szinte páni remegéssel. Volt egy lány az osztályban, akibe belezúgott, csak úgy plátóian, és amikor legyőzve szorongását, randira hívta, csak gúnyos delejes kacaj volt a válasz. A visszautasítás után teljesen bezárkózott. Maradtak a lexikonok, a tekintélyes cd gyűjtemény, és a heti háromszori otthoni erotika, sk.

A gátlásos, gyámoltalan férfi egyre ritkábban mozdult ki a négy fal közül, falta a filmeket, kedvence Pierre Richard volt, szinte példaképnek tekintette. A Félénk vagyok, de hódítani akarokat ezerszer látta, reméli hogy egyszer rá is mosolyog egy Ágnes...

Casanova
 

Hároméves volt, amikor az anyukája mosolyogva újságolta az apjának, hogy a kis trónörökös merev kis cerkával ébredt. Ő elszégyellte magát, de ösztönösen érezte, hogy ez a kis szerszám lesz majd élete legkedvesebb eszköze. Sportot űzött a formás kis hancúrléc promotálásból. A rokonok, a szomszéd néni, az ovistársak, a sarki fűszeres, jöhetett bárki, mindenkinek megmutatta a két lába között rejtőző nyiladozó férfiasságát. Ez eleinte rám vicces volt, kis ember nagy bottal, de a suliban már intő járt az ingyen fütyilóbálásért. A kiscsajok persze már akkor vevők voltak egy kis kukinézegetésre. A játszótéren sorban álltak a látványosságért, a casanova férfi pedig egy fruttiért fedte fel a (mi)csodát.

Tizenhárom éves lehetett, amikor egy nyári táborban megesett az első aktus. Nála sajna tényleg igaz lett az elcsépelt közhely, vagyis ha a farok feláll, az ész megáll.  Alig lépett a felnőttkorba, amikor már ötven kapcsolata volt, a lányok körében gyorsan terjedt, hogy van egy srác, aki képes eljuttatni őket gyorsan az A pontból a G pontig. A Casanova férfi meg nem válogatott. Jöhetett szőke és barna, törpe és óriás, szilfid és molett, hamvas és aszott. Mindenkit megdöntött, akit csak lehetett. Volt olyan nap, amikor négy csajt rendezett le, és nyolcszor élvezett el. A rohamtempó azonban visszaütött. 35 évesen egy aktus után megszédült. Az intenzíven ébredt, egy csinos ápolónő fogta a kezét. Még őt is megdugta, de a peacemaker beültetése óta lassított egy keveset.

Clown

Bezzeganya az Instagramon!

Ha szereted a humort, a vicces képeket, Insta-oldalunkon terhességgel, gyerekneveléssel, anyasággal, családdal kapcsolatos, szórakoztató tartalmakat találsz. 

Ha van Insta-fiókod, követheted is a Bezzeganyát>>>

Családtervezés, terhesség, szülés, gyereknevelés, egészség-betegség, szórakozás – ezekben a kategóriákban témánként tudsz böngészni a tartalmaink között. Kövesd a Bezzeganyát a Google+ -on is!

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?