Az alábbi levelet egy XI. kerületi bevásárlóközpont vezetőségének küldte egy olvasónk, melyben panaszt tesz a biztonsági őrök viselkedésére. A vezetőség válaszlevélben reagált.

Tisztelt Allee Vezetőség!

2015.07.10-i pénteki napon az alábbi eset történt meg két kismamával az Alleeban. Miután elfogyasztották a szokásos reggeli kávéjukat és bevásárlókörútjuk végére értek, a 2 három hónapos csecsemő elégedetlenkedni kezdett, miszerint ők azonnal - nagyon éhesek (akinek van gyereke, az tudja, miről van szó). A két kismama gyorsan keresett egy félreeső, másokat nem zavaró helyet és elkezdték szoptatni a kisbabákat. Az evés és etetés idilli hangulatát egy rideg, goromba hang szakította félbe:

„Ilyet (ilyen undorító, szégyenletes és bűnös dolgot) nyilvánosan, itt nem lehet csinálni, legközelebb menjenek a pelenkázóba (mosdó/wc)!”

A két kismama zavarában nem is tudott mit tenni, mint abbahagyni a szoptatást - a babák azonnal sírdogálásba kezdtek, jelezvén, hogy ők még bizony éhesek és szomjasak. A kismamák miután összeszedték lélekjelenlétüket, tettek még egy próbát, hogy elmondják a biztonsági őrnek, hogy a pelenkázó nem alkalmas a szoptatásra. Az őr azonban ugyanazzal az arroganciával közölte, hogy őt nem érdekli, azonnal menjenek onnan és csinálják „azt” máshol.

Szeretnénk megkérdezni az Allee vezetését, hogy a 11. kerület kedvelt bevásárlóközpontjában valóban nemkívánatosak-e a kismamák és kisbabák, a kisgyermekes családok?

Tisztelettel: Dr. Kovács Kusza Katalin 

Az Allee válasza:

Tisztelt Hölgyem!

Sajnálattal olvastuk alábbi levelét, amellyel kapcsolatban ezúton szeretnénk elnézést kérni a történtekért. A biztonsági szolgálatot elmarasztaltuk a megengedhetetlen magatartásuk miatt.

Kérjük megértésüket az okozott kellemetlenségért.

Üdvözlettel:

Papp Ágota
Háztechnikai Vezető Helyettes
Allee

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos taratalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?