nagycsaládos Bezzeganya klub anyós

Amikor bármilyen formában összekötjük az életünket egy másik emberrel, a családját is kapjuk vele. Így az anyját is, aki addig a kormányos volt párunk életében, vagy ha nem is kormányos, de meghatározó személy. Kettejük között, míg él, szoros marad a kötelék. Miután már személyesen nem lesz jelen, mint etalon, továbbra is ott lesz. Ezért érdemes vele jóban lenni.

A Bezzeganya blogon nagyon sokszor, amikor anyós téma kerül szóba, hatalmas indulatok, borzasztó sérelmek, mély keserűség és indulat szabadul el. Tényleg ilyen borzasztóak az anyósok? Egyszer valamennyien anyósok leszünk, hisz mindenki, aki gyermeket szült és nevel fel, el fog jutni abba a helyzetbe, hogy a gyermeke párjának ő lesz az anyósa. Amikor a lányaim férjhez mentek, a lakodalmon valaki viccesen megjegyezte, hogy legyél jóban a vejeddel, mert ő fogja vagy engedni, vagy tiltani tőled az unokád. Azóta is gyakran kérdezik, hogy milyen anyósnak lenni.

November utolsó hétfőjén, 27-én, beszélgessetek velem, és egymással az anyós-kérdésről! Nekem még van anyósom, aki nem könnyű eset. Ugyanakkor anyós is vagyok, ami szintén nem az. Lehet egyáltalán olyan, hogy egy anyósra úgy gondolnak, hogy nincs mögötte az a huncut kis negatív felhang? És ha lehet, hogyan? Segítsetek! Én jó anyós akarok lenni!

Várom az anyósokat, a leendő anyósokat is, a fiatal, anyóssal rendelkezőket is, hogy kibeszélhessük a témát. Ki mit vár el, hogyan látná jónak ezt a kapcsolatot? Kicsit pillantsunk bele a másik helyzetébe, talán jobban megértve a másikat, sikerül békésen egy családként élni.

A Bezzeganya klubban november 27-én, 15-19 óráig, Budapesten a Corvin negyednél, a Práter utca 12-ben várok mindenkit, akit érint a téma. Az est ára: 1500 Ft.

nagycsaládos

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?