Tünde programajánló hétvége babamamaexpó macskakiállítás

Babaságok
 

A hétvégén rendezik meg az ország legnagyobb baba-mama kiállítását, a Baba-Mama Expót, melyen lesz babakocsi kalandpark, pelenkatorta-bemutató, és idén először Apuka stand is várja az érdeklődőket. Szülésfelkészítő előadás, keresztnév-választási tanácsadás, apuka-felkészítő előadás várandós jóga, kismamadivat, szoptatási és altatási tanácsadás, babamasszázs, gyermekpszichológus, babafotózás, 4D ultrahang, pocakhenna, babafülbevalók, és jó néhány technológiai innováció: pillanatok alatt összecsukható babakocsi, okostelefonnal szinkronizálható autósülés, alvássegítő babafigyelő is lesz a rendezvényen. A szlogen: "Ha kibújt, ha még nem, megyünk!"

Időpont: november 16-18, Budapest Aréna
További infók: babamamaexpo.hu

Debrecenben is lesz egy babás program: a Csokonai Vitéz Mihály Gimnáziumban Debreceni hordozós és kézműves vásár lesz, melynek témája a hordozás. Hordozó kendők, formázott hordozók, hordozós ruházat, mosható pelenka, babaruhák, hordozókendőből készült kiegészítők közül lehet válogatni, valamint ingyenes hordozási és szoptatási tanácsadás várja a babákat-mamákat-apákat.

Gyöngyösön is lesz családi program: családbarát egészségnapot rendeznek a Mátra Művelődési Központban, ahol egészséggel kapcsolatos előadások, kézműves vásár, masszázs, sportbemutatókkal várják a látogatókat. A rendezvény ingyenes.

Tünde programajánló hétvége babamamaexpó macskakiállítás

Malacságok
 

A hétvégén sok helyen rendeznek disznóval kapcsolatos fesztivált. Orfűn november 17-én lesz a Nagy Orfűi Szalonna és Kolbász Fesztivál: kolbász, hurka, töpörtyű, szalonna, pörkölt. Csapatok készítik az ételeket, a saját receptjeik szerint. Lesz malomtúra és bábelőadás is. Vonyarcvashegyen Disznótoros és kolbásztöltő versenyt rendeznek szintén november 17-én. Lesznek koncertek, Irigy Hónaljmirigy, és még Dévényi Tibi bácsival is lehet találkozni. Kőrösladány is otthont ad szombaton egy disznótoros rendezvénynek. Reggel megkóstolható a hagymás disznóvér, és lesz disznóvágási bemutató, szalonna szépségverseny, pálinka- és pogácsaverseny, zene és nótázás is. És még nincs vége: Berekfürdőn Tepertő és Pörcfesztivált szerveznek szalonnasütéssel, kézműves vásárral, színpadi produkciókkal.

Tünde programajánló hétvége babamamaexpó macskakiállítás

Macskaságok
 

Ez is állat, bár kicsit szőrösebb, mint fenti társai, és nem valószínű, hogy kolbászként végzi… Viszont szépségét lehet csodálni a hétvégi Macskakiállításon a Lurdy Házban. A kiállításon több száz különleges macska, gyerekprogramok, táp és felszerelés - vásár várja az érdeklődőket. A macskák mellett nyulak, vadászgörények, tengerimalacok, sünök és kisrágcsálók, valamint egzotikus állatok is részt vesznek a rendezvényen.

Kellemes babás-malacos-macskás hétvégét mindenkinek!

Tünde

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?

A Bezzeganya blog a Disqus kommentrendszert használja. Ha te is szeretnél hozzászólni, és még nincs regisztrációd, itt találsz segítséget hozzá>>> A Disqus használatáról, beállításairól pedig itt írtunk>>>