Zsuzsi főz: Főzősuli - köretek
2013. 10. 11. 13:00Kommentek (
0)
Az eheti poszthoz az ötletet Tünde adta, felvetette, hogy írhatnék az alapvető köretek elkészítéséről is, most tehát ez következik. Ebből a körből most kihagytam a magyar konyha egyik sajátságos elemét, a főzeléket, a klasszikus köretekről lesz most szó.
Bizonyára sokan találkoztatok már ehetetlenül száraz rizzsel, porból készült krumplipürével, kemény...
Zsuzsi főz: Főzősuli - sűrítési módok
2013. 01. 11. 12:00Kommentek (
0)
Folytatva a múltkor megkezdett főzősuli-sorozatot, úgy gondoltam, írok egy keveset az ételsűrítési módokról.
Ez különösen a kezdő háziasszonyoknak,...
Zsuzsi főz: Főzősuli - Húsbavágó kérdések
2012. 11. 30. 11:30Kommentek (
0)
Ezen a héten a két hete megkezdett főzősuli második darabja következik, ezúttal a hús lesz a téma, pontosabban az, hogy milyen húsból, illetve húsrészből milyen ételt...
Zsuzsi főz: Főzősuli - A mérés
2012. 11. 16. 10:00Kommentek (
0)
A múlt heti posztban beharangozott főzősuli-sorozat első része következik, ezúttal a mérésről lesz szó. A méricskéléssel kapcsolatban kettős személyiség vagyok:...