A Bezzeganyán hétről hétre találkozhattok az aktuális terhesnapló-bejegyzésekkel. Legutóbbi terhesnaplónkban Betti ikerterhességét követhettétek nyomon hétről hétre, míg két héttel ezelőtt megszülettek az ikrek egészségesen. Hogy az olvasók ne maradjanak terhesnapló nélkül, ezúton keressük a következő terhesnaplónk szerzőjét.

Ha szeretnél hétről hétre beszámolni, mik történnek veled a várandósság során, milyen érzéseid, örömeid, esetleg problémáid merülnek fel, ha szeretnél tanácsot kérni más anyukáktól, vagy épp tanulságos eseményt osztanál meg, biztatnád őket, ha szeretnél jó közösségben lenni, itt a helyed!

Szeretettel várjuk bemutatkozásodat emailben (bezzeganya@bezzeganya.hu), ha terhességed korai szakaszában jársz és vállalod, hogy minden héten egy bejegyzést írsz a várandósságodról. Kilétedet nem kell felfedned, anonim maradhatsz. Szerzőink védelmében a kommenteket továbbra is szűrjük.

A bemutatkozásban jó, ha elárulod nekünk a korodat, a lakóhelyedet, hogy hányadik babát várod, és hogy miért szeretnél naplót írni.

A terhesnapló leendő szerzője egy Szüléstörténetek című könyvet és egy Bezzeganyás bögrét kap tőlünk.

Szeretettel várjuk a jelentkezésedet szeptember 30-án éjfélig.

Tünde

Korábbi terhesnaplóinkból:

Két vetélés után túlkorosan ikreket várok

A szülésznő erőlteti a császár utáni hüvelyi szülést

Káosz a terhességi vizsgálatok körül

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?

A Bezzeganya blog a Disqus kommentrendszert használja. Ha te is szeretnél hozzászólni, és még nincs regisztrációd, itt találsz segítséget hozzá>>> A Disqus használatáról, beállításairól pedig itt írtunk>>>