Drazsé szülés hüvely plasztika

Van, aki úgy véli, hogy a természetes úton való szülés annyira tönkrevágja a nők hüvelyét, hogy onnantól kezdve harangozni lehet benne, még akkor is, ha a pasit nagy szerszámmal áldotta meg a sors. Drazsé beszámolójából kiderül, hogy bár tényleg kitágult a szülés után, ám erre van megoldás: a hüvelyplasztika. Ami sokkal jobb, mint a császármetszés.

Hát kezdeném azzal, hogy férjem altestére nem egy óriáskígyót applikáltak hajdan rá. A hossza tökéletes, ám a vastagságánál koncentrálhatott volna jobban a kedves mama! Ezt első alkalommal némi mosollyal konstatáltam, de azon nyomban rá kellett jönnöm, hogy remekül szuperálunk együtt.

Esküvő, gyerek 1, gyerek 2.  A lányok 3,5 kg körüli súllyal születtek, ami semmi esetre sem kétségbeejtő méret. Két nagyon könnyű, gyors szülés, gátmetszés nélkül. A szülések után mintha picit talán tágabb lettem volna, de zavarónak egyáltalán nem volt nevezhető.

Aztán megünnepeltem a 35. születésnapomat is.  Onnantól kezdve valami megváltozott odalent. Az izmaim megszűntek.  A nagy lazaság csak a nemi életemre nyomta rá a bélyegét, inkontinens nem lettem tőle. Gyorsan felütöttem a Guglit az intimtorna címszóval, és be is iratkoztam egyre. Aztán a haladóra is, mert nagyon tetszett.

Egy év szorgalmas húz-szorít-kienged után ott tartottam, hogy voltak olyan napok, amikor remekül tudtam kontrollálni az izmokat, viszont – ciklustól függően – voltak olyan napok (nem is kevés), amikor fejben már miszlikbe szorítottam az uramat, ő meg nem tudta, most kint van-e vagy bent.

Hüvelyplasztika
 

És akkor hallottam egy elejtett megjegyzést a hüvelyplasztikáról.  Olvasgattam – volna – fórumokon a beavatkozásról, de értelmes információt nem találtam sehol, csak a műtétről tudtam meg bizonyos klinikák honlapjairól a szokásosat. Illetve azt, hogy az OEP támogatja. Végül döntöttem. Legyen. Ráböktem egy szimpatikusnak tűnő intézményre és bejelentkeztem.

A doki fogadott, elsírtam bánatom, megnézett, mondtam, hogy szeretném, és amilyen gyorsan csak lehet, erre közölte, hogy akkor van három napom a leleteim beszerzésére. Aztán hirtelen már kedd  lett, én meg ott ültem hálóingben az ágyon. Kaptam vigyorbogyót meg infúziót. Jött az aneszteziológus, felfeküdtem a műtőasztalra, rám rakták a furiszagú maszkot, és már aludtam is. A szobában ocsúdtam fel. Teljesen jól voltam. Még pár órát feküdnöm kellett, aztán mehettem haza.

Öt hetet mondtak, míg felgyógyul az ember. Két nap elteltével úgy gondoltam, három hét bőven elég lesz nekem, aztán újabb két nap múlva már azt gondoltam, ez soha nem fog elmúlni. Három héten keresztül csak nagyon óvatoskodva mertem leülni, nem volt kellemes! Időnként magamnak szegeztem a kérdést, kellett ez nekem? Aztán a harmadik hét végén elkezdtek a varratok felszívódni. Onnantól kezdett javulni a helyzet.

Az ötödik héten megérkezett a havi menetrend szerinti, de egyébként sem éreztem semmi késztetést még rá, hogy a férjjel felavassuk az új terepet. Mire elmúlt a vérzivatar, az utolsó varratok is kipotyogtak, és a doki is áment mondott rá a kontrollon. Nem mondom, hogy nem izgultam az első előtt, érzékeny volt még a terület, viszont a próba felülmúlt minden várakozást! Ez tényleg jobb lett, mint új korában, pedig akkor is jó volt!

Leírtam ezt nektek, hogy akinek hasonló problémái vannak alsó hangon, ne csüggedjen, van rá megoldás! Ritát pedig üdvözlöm, és üzenem neki, hogy 1000x inkább szülés, és utána egy ilyen, mint a császármetszés.

Drazsé

Drazsé szülés hüvely plasztikaBezzeganya az Instagramon!

Ha szereted a humort, a vicces képeket, Insta-oldalunkon terhességgel, gyerekneveléssel, anyasággal, családdal kapcsolatos, szórakoztató tartalmakat találsz. 

Ha van Insta-fiókod, követheted is a Bezzeganyát>>>

Családtervezés, terhesség, szülés, gyereknevelés, egészség-betegség, szórakozás – ezekben a kategóriákban témánként tudsz böngészni a tartalmaink között. Kövesd a Bezzeganyát a Google+ -on is!

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?