2010-ben indult a Bezzeganya, azaz idén már 14 éve lesz, hogy minden nap új tartalmakat olvashatsz a blogon. De mi változott a kezdetekhez képest? És merre haladjunk tovább? Ebben szeretnénk a segítségeteket kérni.

Összeállítottunk egy kérdőívet, melyet anonim módon tölthettek ki. A továbbiak tervezésénél fontos szempont, hogy kik olvasnak minket, ezért rákérdezünk néhány személyes adatra (életkor, végzettség, stb.) is. Emellett nagyon várjuk észrevételeiteket, ötleteiteket és javaslataitokat is a megújulás jegyében.

Amit mi látunk: ahogy telnek az évek, egyre kevesebb olvasói írás érkezik, amelynek részben okai a megváltozott tartalomfogyasztási szokások, mi viszont nagyon szeretnénk, ha újra sok-sok érdekes írás érkezne, hogy minél színesebb legyen a paletta. Szívesen vennénk, ha megírnátok (akár a névtelenül beküldhető kérdőíven, akár itt, akár a bezzeganya@bezzeganya.hu e-mail címre), hogy mi motiválna benneteket az írásra, és természetesen annak is örülnénk, ha konkrét javaslatokat is megfogalmaznátok: pl. mi az, amiben haladnunk kellene a korral (dizájn, videók, podcastok, TikTok?), mi az, ami már unalmas, és milyen témákban olvasnátok többet.

A válaszokért cserébe nem ígérünk se piros hangfalat, se repitollat, de azt megígérjük, hogy az eredményekről beszámolunk, és amire lehetőségünk van, megtesszük, hogy kicsit felfrissítsük és új élettel töltsük meg a Bezzeganyát. Nagyon számítunk a segítségetekre!

Előre is köszönjük!

Tünde és Vakmacska