A Bezzegnagyanyák Baráti Köre örömmel invitálja meg még jó erőben lévő tagjait a 50 éves fennállást ünneplő online, interaktív előadássorozatra.

Grandmother Rightphoto © 2010 emmett anderson | more info (via: Wylio)

Témáink:

10:00 (CET)

Jajj, Nagyi, ne kamuzz!, avagy azok a régi szép idők címen. Párhuzamos beszélgetéssorozat a régi idők veteránjaival:

-       Az elavult blogfelületek emlékére. Idézzük fel az időket, amikor még a postr felületén olvastunk, írtunk. Amikor egy oldalletöltés akár 20 másodpercet is igénybe vett.

-       A nagy sezlony-bezzeg csata, amikor még forrt a vérünk. Gyerekeink úgysem hiszik el nekünk.

11:00

A mai fiatalok 40 éves kor alatt nem vállalnak gyereket. Hogyan leszünk így dédanyák? A nyomásgyakorlástól a lelki terrorig, avagy vigyázz, mit mondasz a gyerekeknek, ha nem akarsz a kerületi idősotthonba kerülni.

12:30

Anyósnak lenni, avagy a menyeink, vejeink (nem le)kezelése.

14:00

Szülés, születés - A világhíres orvosnő munkássága nyomán mára szinte teljesen eltűntek a régen természetesnek nevezett szülések. Ma minden nő programozott császármetszéssel hozza világra gyermekét. Előadásunkban megtudhatjátok, hogy mit tegyünk, ha lányunk, vagy menyünk lemarad a császárélményről és valami rettenetes sorsfordulat miatt hüvelyi szülésen kénytelen átesni. Emlékezzetek csak vissza, itt elmondhatjátok, milyen volt régen (újra, hatezredszer is, és itt valaki talán meg is hallgat majd).

15:00

Csecsemők táplálása – kerekasztal-beszélgetés. Miért nem adnak manapság anyatejet? Mi a szupermamakrotikus tápszerek titka? Valóban árt az anyatej? A legfrissebb kutatási anyagok, tapasztalatok, hogy többet ne járassátok le magatokat a gyerekek előtt elavult eszméitekkel.

16:00

Kisgyermekek hozzátáplálása

-       „Ne vegyél, ne hozzál bio-gyümölcsöket, Nagyi!” A mai világban a felelős emberek csak genetikailag ellenőrzött (régen módosítottnak hívták) ételeket esznek!

-       Valamint a csokoládéban levő antioxidánsok kedvező élettani hatása a gyermekek fejlődésére.

17:00

„Ti is felnőttetek, pedig akkoriban…” és „Minekazilyennekgyerek”

Összefoglaló mindarról, amit gyermekeink nem akarnak többször hallani tőlünk.

22:00

Jubileumi tűzijáték. Ahol reméljük, nem mi égünk majd.

Reméljük, sokan megtiszteltek minket webes jelenlétetekkel és sok hasznos információt nyújt majd interaktív rendezvényünk.

Üdvözlettel:

Bezzegnagyanya Baráti Kör

Fontos tudnivalók:

-       Felhívjuk kedves tagjaink figyelmét, hogy a hajtépés még virtuálisan is tilos, tekintettel a korábbi rossz tapasztalatokra és a tagság körében a parókák mind nagyobb számára.

-       A várható szájkarate előtt a műfogsorok megfelelő rögzítése mindenkor a tagok egyéni felelőssége.

-       A Bezzegnagyanya, minden, ezen szabályok megszegésével kapcsolatos kártérítési igény alól mentes.

Center