anya anyaság

Facebookos játékunkban nemrég arra kértük az olvasókat, osszanak meg vicces történeteket, amelyek velük estek meg anyaként. Ezekből szemezgettünk, hogy vidáman búcsúztassuk majd az óévet.

Anyuka azt se tudja, mikor született a gyereke
 

Három gyermekem van. Hanna négyéves, az ikrek, Lara és Zoé háromévesek. Nálunk egy átlagos nap két agyvérzéssel indul. Amíg elkapkodom őket a lakásban, és mire az egyiket felöltöztetem, addigra a másik levetkőzik vagy a mosógépbe próbálja tuszkolni a testvérét. 

Egyik nap vásárolni mentünk, ahol megkérdezi két középkorú hölgy, hogy „Hármasikrek?” Illendoen válaszoltam, hogy nem, csak a két alacsonyabb leányzó iker, a nagyobbik tesó egy évvel  idősebb. Visszakérdez a hölgy, hogy mennyi idő van közöttük. Mondtam neki, hogy napra pontosan egy év a nagytesó  és az ikrek  között. Erre válaszolt hogy ő ezt érti, de az ikrek között mennyi idő van. Mondtam, hogy egy perc. Erre ő ismét közölte, hogy az nem lehet, mert az egyikük magasabb, mint a másik, és különben is, én ne mondjam neki, hogy egyszerre születtek.

Értetlenül álltam a dolog előtt. Mire odasúgja a barátnőjének a hölgy, hogy

„Ilyen az, amikor gyógyszerezi  magát egy anyuka, és nem tudja, melyik gyereke mikor született.”

A pénztárossal egymásra néztünk, és hangosan röhögtünk. Azóta ha meglát, megkérdezi, milyen gyógyszert szedtem be.

Zs

Anya dézsmálja a csokit
 

Egy pár évvel ezelőtt a barátnőmmel nagyon szerettünk volna megenni nyugalomban egy tábla csokit a GYEREKek nélkül. Mert hát tudjuk, ha a gyerekek is ott vannak, akkor azt úgy is ők eszik meg.

Szóval a barátnőmmel beosontunk a spájzba, és halkan, de nagyon halkan elkezdtük bontani a csokit.

Annyira röhögtünk ezen a szitun, hogy osonunk meg bujkálunk, hogy egyre hangosabbak lettünk. Persze lebuktunk a gyerkőcök előtt, és adni kellett nekik a csokiból.

Azt nem kell mondanom, hogy a férjeink hogy néztek, amikor kinyílt a spájzajtó, mi meg ott álltunk a tábla csokival. Csak annyit kérdeztek:

„Amúgy ti mit csináltok itt?”

J.

HA NEKED IS VAN VICCES TÖRTÉNETED, ÍRD MEG NEKÜNK A BEZZEGANYA@BEZZEGANYA.HU CÍMRE!

anya anyaságBezzeganya az Instagramon!

Ha szereted a humort, a vicces képeket, Insta-oldalunkon terhességgel, gyerekneveléssel, anyasággal, családdal kapcsolatos, szórakoztató tartalmakat találsz. 

Ha van Insta-fiókod, követheted is a Bezzeganyát>>>

Családtervezés, terhesség, szülés, gyereknevelés, egészség-betegség, szórakozás – ezekben a kategóriákban témánként tudsz böngészni a tartalmaink között. Kövesd a Bezzeganyát a Google+ -on is!

További terhességgel, szüléssel és gyermekneveléssel kapcsolatos tartalmakat olvashatsz a Bezzeganya Facebook oldalán.
Tetszik?